Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*

Getrommelde stenen

Tuintegels met Coating

Wat zijn getrommelde stenen?

Er bestaan veel verschillende methodes om stenen te bewerken, waaronder het trommelen.
Bij trommelen worden de stenen kunstmatig verouderd. Door het trommelen verliezen de stenen de scherpe randen en hoeken. Hierdoor bestaat een verouderde look die een nostalgische uitstraling heeft. Getrommelde bestrating is maatvast, wat de verwerking met deze stenen ten goede komt. Het is een steen welke historie uitstraalt en past in een sfeervolle authentieke tuin, maar tegelijkertijd ook perfect past in de moderne tuin.

Getrommelde stenen hebben het voordeel dat ze sneller opdrogen.

Formaten en kleuren getrommelde stenen.

Ook de afmetingen van de stenen hebben een invloed op de uitstraling van uw terras. De meest voorkomende formaten zijn 20x30 en 15x20. Ook leverbaar zijn de waalformaat en dikformaten. 
De getrommelde stenen zijn leverbaar in verschillende kleuren en formaten De variatie in kleur- en legpatronen zijn hierdoor zeer uitgebreid.

Ons assortiment getrommelde stenen.

Bij ons vindt u een groot assortiment getrommelde stenen. Sierbestrating Nederland kan u al deze producten leveren.
Om uw keuze voor de juiste getrommelde steen te bepalen hebben we deze onderverdeeld in verschillende categorieën. Wilt uw gelijk uw keuze maken bekijk dan alle getrommelde stenen op onze overzichtspagina.

 

Furora premium vlak

Tambour getrommelde stenen


Metro TrommelsteenTambour getrommelde steen

De tambour getrommelde stenen worden plat geproduceerd, zijn maatvast en voorzien van hydrofeermiddel. Dit maakt de stenen water-en vuilafstotend. 
Door de vele kleuren en afmetingen heeft u oneindige combinatie mogelijkheden en ook geschikt voor uw oprit. De tambour getrommelde stenen zijn zeer geschikt voor paden, opritten en terrassen.
Het is een robuuste steen welke past bij grote oppervlakken. Leverbaar in acht kleuren; oud-bont, rood-zwart, brons, antraciet, bont, smook, veluws-bont, en twents bont.

Leverbaar in de formaten: 10x10x6 cm, 15x15x6 cm, 15x20x6 cm, 20x20x6 cm, 20x30x6 cm , IJsselformaat 15x15x7,5 cm , Waalformaat 20x5x7 cm en Dikformaat 21x7x7 cm

De metro trommelsteen

De metro trommelsteen is leverbaar in zes verschillende kleuren en worden plat geproduceerd. Verkrijgbaar in grijs/zwart, rood genuanceerd, terrageel, antraciet, brons genuanceerd en in bruin-zwart.
Deze door-en-doorsteen met verouderde uitstraling past geweldig in elke tuin. Deze getrommelde stenen zijn ook geschikt voor uw oprit. Met de Metro trommelsteen zit u altijd goed.

Leverbaar in de formaten: 15x20x6 cm, 20x30x6 cm, Dikformaat 21x7x7 cm en Waalformaat 20x5x7 cm

Waarom Sierbestrating Nederland

Sierbestrating-Nederland is het adres voor de aanschaf van bestrating of terrastegels.
Doe uw voordeel met de gemakkelijke navigatie door de webwinkel van Sierbestrating-Nederland en maak uw keuze door de gewenste producten toe te voegen aan uw winkelwagen en verzend na goedkeuring uw bestelling.

Onze sterke punten en voordelen:

  • Vakkundige snelle levering binnen 2 tot 3 werkdagen 
  • Uiterst scherpe prijzen
  • Uitstekend advies van deskundig personeel

Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 085-130 56 49. Of stuur u ons dan gerust een mail op [email protected]

Voor getrommelde stenen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een groot assortiment stenen en klinkers.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*