Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom

Afwerking en Onderhoud

Voor een terras is een goede afwatering noodzakelijk. Uw terras wilt u natuurlijk ook invoegen, de stapelblokken verlijmen en de tegels van uw terras wilt u ook reinigen. Bestel online bij Sierbestrating-Nederland

Afwatering

Afwatering

Voegzand - Voegmortel

Voegzand - Voegmortel

Lijm en Kit

Lijm en Kit

Ophoogzand

Ophoogzand

Onderhoud - Reiniging

Onderhoud - Reiniging

Daktegels

Daktegels

Afwerking en onderhoud van uw bestrating

Sierbestrating-Nederland biedt een geheel assortiment producten voor de afwerking en onderhoud van uw bestrating aan. Producten zoals ophoogzand, goten voor de afwatering van uw terras, lijm voor het verlijmen van uw stapelblokken muurtje,  voegmortel voor de het afwerken van uw tegelterras en onderhoudsproducten om uw bestrating schoon en mooi te houden.

Afwateringsgoten, kolken, waterberging en buffering

Zeker in Nederland maar ook met het oog op de klimaatsverandering is het verstandig om goed na te denken over afwatering bij de aanleg van uw oprit of uw terras. Kan het water makkelijk de tuin in lopen zonder dat er grote plassen ontstaan of heeft u kolken of goten nodig die het water afvoeren. Sierbestrating-Nederland heeft goten van allerlei verschillende formaten, van bijna onzichtbare lijngoten tot bredere goten van 12,5cm die geschikt zijn om met een auto over heen te rijden.

Om het stedelijk gebied klimaatbestendig te krijgen is waterbuffering en infiltratie op particulier terrein belangrijk. In het Tuinvisie-assortiment zijn verschillende producten beschikbaar om het water van uw bestrating op te vangen, te bufferen en te infiltreren zonder dat de tuin natte voeten krijgt.

Fixs kwaliteitsproducten voor afwerking en onderhoud

Sierbestrating-Nederland heeft de complete lijn Tuinvisie® Fixs producten voor invoegen, verlijmen, impregneren en reinigen van uw bestrating en tuinelementen. Veel van de innovatieve Fixs producten die u vindt onder invoegzand en mortels zijn zo ontwikkeld dat ze zeer duurzaam zijn, makkelijk te verwerken en ervoor zorgen dat u veel minder onderhoud heeft aan uw bestrating.

Heeft u last van kalkuitbloei, groene aanslag of cementsluier op uw bestrating dan heeft Sierbestrating-Nederland de juiste reinigingsproducten van Fixs om uw bestrating mooi en schoon te houden.

OPHOOGZAND

Voor uw terras of oprit bestelt u bij Sierbestrating-Nederland makkelijk uw ophoogzand en voegzand mee. Het ophoogzand/ straatzand wordt geleverd in 20kg zakken maar ook in bigbags van 1000 kg. Naast ophoogzand leveren wij ook zand voor het afreien en invoegen van de bestrating zoals brekerszand, zilverzand en metselzand maar ook het bijzondere product Solid-Base wat vooral veel wordt toegepast onder kunstgras.

Daktegels 

De dreen-daktegels zijn speciaal bedoeld voor het gebruik van onderhoudspaden op een plat dak of voor uw dakterras. De tegels hebben nokken aan de onderkant, een gereduceerd gewicht en zijn verkrijgbaar met bijpassende tegeldragers en afstandhouders.

Compleet assortiment voor afwerking en onderhoud van bestrating

Sierbestrating-Nederland heeft een compleet assortiment aan producten voor de afwerking en onderhoud van uw bestrating en andere tuinelementen. Mocht u vragen hebben welk product het beste is voor uw project of graag wat meer specifieke informatie willen over een bepaald product stuur dan een mail naar ons mailadres. We helpen u graag verder zodat u maximaal kunt genieten van uw tuin en terras.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    In verband met vakantie zijn wij gesloten. Verbergen
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom