Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom

Afwatering & Infiltratie

Voor de aanleg van een modern en strak terras worden vaak tegels gebruikt in groot formaat. Juist dan is de noodzaak van goede afwatering groot. Om wateroverlast in de tuin te voorkomen moet regenwater dan worden afgevoerd. Door regenwater in uw eigen tuin te infiltreren voorkomt u overlast in uw wijk en helpt u mee aan een beter klimaat. Sierbestrating-Nederland heeft een geheel assortiment aan afvoergoten en putten voor het opvangen van regenwater en verschillende producten voor het bergen en infiltreren van regenwater in eigen tuin.

Hexaline Goot 2.0 100cm, zwart rooster

De ACO Hexaline bestaat uit een gootelement met een Ø110mm ..
€29,99
Prijs: €29,99 / Stuk

Hexaline Goot 2.0 100cm, verzinkt rooster

De ACO Hexaline bestaat uit een gootelement met een Ø110mm ..
€33,99
Prijs: €33,99 / Stuk

Hexaline Slotline goot 100cm, zwarte sleuf

De Hexaline Slotline is een bijna onzichtbare goot voor uw t..
€56,99
Prijs: €56,99 / Stuk

Slim-Line 100cm Aluminium

Slim-line is een smalle afvoergoot met een zeer strak design..
€36,99
Prijs: €36,99 / Stuk

Slim-Line 100cm Zwart aluminium

Slimline is een smalle afvoergoot met een zeer strak design,..
€43,99
Prijs: €43,99 / Stuk

Hydroblob

€78,99
Prijs: €78,99 / Stuk

Hydroblob D34 set met verzinkt rooster, koppelstuk en vilt 34 ltr

set met verzinkt rooster, koppelstuk en vilt 34 ltr
€82,99
Prijs: €82,99 / Stuk

Hydroblob D34 set met grafiet rooster, koppelstuk en vilt 34 ltr

Hydroblob D34 set met grafiet, rooster koppelstuk en vilt 34..
€119,00
Prijs: €119,00 / Stuk

Hydroblob met buis

€119,00
Prijs: €119,00 / Stuk

Hydroblob koppelstuk tbv BD-blokken

Het regenwater moet tegenwoordig in de tuin blijven en mag o..
€3,59
Prijs: €3,59 / Stuk

Slim-Line 100 cm Cortenstaal

Slim-line is een smalle afvoergoot met een zeer strak design..
€65,99
Prijs: €65,99 / Stuk

Zandvangput met loofscheider met plastic deksel

Hydroblob zandvangput met loofscheider met plastic dekstel
€299,00
Prijs: €299,00 / Stuk

ACO Regenwaterbufferingstank

De ACO regenwaterbufferingstank is de manier om ondergrond e..
€2.535,00

ACO SLIMLINE AFVOERGOTEN

ACO Slimline is een discrete en mooie roostergoot van ACO en heeft een strak rooster met kleine openingen in aluminium, zwart aluminium en Cortenstaal. Deze goot is slechts 6 centimeter breed. De goten zijn lichtgewicht en zeer makkelijk te plaatsen en zijn zeer gemakkelijk te koppelen met bij te bestellen koppelstukken. De rooster zijn makkelijk uitneembaar als de goot gereinigd moet worden. Een kwalitatieve, discrete roostergoot met een luxe design, die bovendien makkelijk kan worden aangesloten op infiltratievoorzieningen voor een duurzame afwatering van het regenwater.

ACO HEXALINE AFVOERGOTEN EN AFVOERPUTTEN

De ACO Hexaline roostergoten zijn robuustere afvoergoten met een breedte van 13 cm die heel veel worden toegepast op opritten, voor garagedeuren en in de tuin op locaties waar meer water moet worden afgevoerd. De ACO Hexaline afvoergoten hebben een strak rooster van zwart kunststof of verzinkt staal. De roosters zijn gemakkelijk te verwijderen. De afvoergoten hebben een Ø110 mm uitloop en zijn gemakkelijk aan te sluiten op infiltratievoorzieningen zoals Hydroblob voor een duurzame afwatering van het regenwater.

ACO SLOTLINE HEXALINE LIJNGOOT

ACO Slotline Hexaline bestaat uit een zeer discrete afvoergoot van volledig kunststof. De afvoergoot heeft een sleufbreedte van slechts 17 mm en valt nauwelijks op in de bestrating. Onder de bestrating heeft de Slotline goot de volledige breedte van een Hexaline goot voor een zo snel mogelijke afwatering. Onderhoud en schoonmaken kan makkelijk door het bij te bestellen inspectie/ hoekelement. Je kunt de ACO Slotline makkelijk aansluiten op de infiltratiesystemen zoals Hydroblob voor een duurzame afwatering van het terras of de oprit. 

HYDROBLOB WATERINFILTRATIE

Tuinvisie Hydroblob infiltratieblokken zijn gemaakt van drukvast hydrofiel steenwol verpakt in een geotextiel en zijn leverbaar in verschillende formaten met een waterbufferend vermogen van 34 liter tot 170 liter. Hydroblob infiltratieblokken zijn ook leverbaar met lijngoot en hydroblob ineen. Ook zijn er Tuinvisie hydroblob blokken leverbaar met voorgemonteerde buizen van Ø110 mm doorsnede en hydroblob infiltratieputten. Hydroblob wordt veelvuldig toegepast als duurzame buffering en infiltratiesysteem voor de oprit, terras of in de tuin.

ACO WATERBUFFERINGSTANK

De ACO regenwaterbufferingstank wordt ingegraven onder de grond en geleverd met pomp en een overloop naar de HWA-riool. De ACO-regenwaterbufferingstank heeft een opslag van maar liefst 2000 liter water. Regenwater wat u kan gebruiken om de tuin te beregenen in de zomer. Maar dit opgeslagen regenwater kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld het doorspoelen van het toilet en zelfs als water voor de wasmachine.

AFWATERING, WATERINFILTRATIE EN WATEROPSLAG PRODUCTEN KOPEN

Bij Sierbestrating-Nederland heeft u een ruime keuze van zowel sierbestrating, terrastegels, en stenen als alle producten voor afwerking en het onderhoud van uw bestrating zoals de benodigdheden voor het opvangen, afvoeren en infiltreren van regenwater. Heeft u vragen over de toepassingsmogelijkheden van infiltratiesystemen in uw tuin of over de juiste afvoergoot voelt u zich dan vrij om ons ervaren team te bellen of te mailen. We helpen u graag. Bij Sierbestrating-Nederland vindt u alles wat u nodig heeft voor uw tuinproject voor een scherpe prijs en met een snelle levering.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom