Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom

Excluton tegels? Lage prijzen bij Sierbestrating-Nederland!

Bekijk hier ons online assortiment met o.a. hoogwaardige tuintegels, terrastegels en muurelementen en bestel Excluton vandaag nog voordelig!

Excluton Kera Twice

Excluton Kera Twice

Excluton Kera Full Body

Excluton Kera Full Body

Excluton Terras+

Excluton Terras+

Excluton Soft Comfort

Excluton Soft Comfort

Excluton Muurelementen

Excluton Muurelementen

Excluton

Al vele tientallen jaren staat betonfabrikant Excluton bekend als hoogwaardige producent van onder andere tuin- en terrastegels. Daarbij wordt bijzonder veel waarde gehecht aan een optimale afwerking. Hierdoor zijn de tegels niet alleen makkelijk te onderhouden, maar hebben ze bovendien een lange levensduur. Excluton is daardoor een duurzame keuze. Die duurzaamheid komt ook terug in het productieproces. Zo beschikt het bedrijf over het zilveren Cradle2Cradle certificaat, zodat u zeker weet dat u met de producten van Excluton een zo milieuvriendelijk mogelijke oplossing heeft voor het aanleggen van terrassen en andere soorten zithoeken in de tuin.

Excluton tuintegels

Met de hoogwaardige Excluton tuintegels heeft u tegels met een bijzonder mooi uiterlijk. Ze zijn ideaal voor het verfraaien van uw tuin en geven een prachtige uitkomst. Wat erg prettig is, is dat ze in diverse varianten verkrijgbaar zijn. Zo heeft u keuze uit allerlei kleuren en stijlen en is er voor iedere tuin wel een geschikte tegel verkrijgbaar. Een groot voordeel van de tuintegels van Excluton is dat ze snel en gemakkelijk te reinigen zijn, doordat vuil zoals algen en kalk zich nauwelijks kan hechten aan het oppervlakte van de tuintegel.

Excluton Kera Twice

De Excluton Kera Twice tegels zijn een prachtige en betaalbare combinatie van beton en keramiek. Deze tegels zijn opgebouwd uit een betonnen onderlaag van 3 à 4 cm en bevatten een keramische bovenlaag van 2 cm. Daardoor is dit een bijzonder sterke tegel, met nog een ander belangrijk voordeel: de stroefheid van de toplaag van keramiek van Excluton Kera Twice tegels voorkomt gladheid dat er onder vochtige omstandigheden kan ontstaan. Bovendien vindt u bij ons deze keramische tegels in de mooiste varianten, waarbij u bijvoorbeeld kunt kiezen uit tegels met moderne patronen of een klassieke uitstraling.

Excluton Kera Full Body

Ook de prachtige Excluton Kera Full Body tegels vindt u in het assortiment van Sierbestrating-Nederland. Deze terrastegels zijn volledig keramisch en hebben een dikte van maar liefst 3 cm, waardoor ze veel zwaarder belast kunnen worden en tegelijkertijd aanzienlijk meer draagkracht hebben. Ze worden geleverd in een vierkante uitvoering in twee verschillende maten: 60 x 60 cm en 90 x 90 cm. Hoewel de aanschaf in vergelijking met vele andere tegels iets duurder is, bieden wij de Excluton Kera Full Body tegels altijd voor de scherpste prijzen aan!

Excluton terrastegel

Voor de aanleg van een terras zijn de tegels van Excluton zeer geschikt. Doordat ze geïmpregneerd zijn en een verdikte deklaag bevatten, zijn ze onderhoudsvriendelijk. Zo zullen vuil en kalk zich niet kunnen hechten aan de bovenlaag en zijn de Excluton terrastegels gemakkelijk te reinigen. Deze tegels hebben een vierkante vorm en hebben een dikte van 4 cm. Ze worden geleverd met de afmeting 60 cm x 60 cm. Voor de afwerking van het nieuwe terras met de tegels van deze tegelfabrikant hebben we bij Sierbestrating-Nederland uiteraard ook verschillende terrasverbanden in ons online assortiment.

Excluton Soft Comfort

Onze Excluton Soft Comfort betontegels onderscheiden zich, ten opzichte van andere tegels voor terrassen, doordat ze een extra zachte bovenzijde hebben. Hierdoor kunt u er, ook zonder schoenen, zeer comfortabel over lopen. Die zachtheid van deze tegelvariant ontstaat doordat de bovenzijde van deze tegels worden geborsteld bij het productieproces. Daardoor zijn de Excluton Soft Comfort tegels zeer geschikt om te gebruiken als tegelsoort bij een terras dat zich bevindt aan huis, want u loopt zo het terras op, op sokken of op blote voeten. Uiteraard zijn ook deze tegels geïmpregneerd, zodat ze onderhoudsarm zijn.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom