Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €2500,00 Gratis bezorging*
Kies zelf u gewenste dag van levering.

Goedkope Betontegels

Voorbeeld hoe betontegels eruit zien in tuin

 

Goedkope Betontegels

Veel mensen zijn op zoek naar goedkope betontegels voor in de tuin. Het kiezen van een betontegel is een kwestie van persoonlijke smaak als het gaat om de kleur, materiaal en het formaat.
Uw terras is een verlengstuk van uw woning. Door de ruime keuze en de verschillende soorten betontegels is het soms niet gemakkelijk om een keuze te maken. Betontegels bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw tuin. Zo kunt u met een strakke tegel de basis voor een moderne tuin creëren en met een structuur tegel uw tuin een mediterraan tintje geven. Aspecten als kleuren, structuur en formaat zijn belangrijk voor de sfeer in uw tuin. U kunt uit kleuren kiezen die elkaar hierin versterken of kiezen voor een spannendere opzet door meer contrasterende kleuren te combineren.

Dit geeft levendigheid aan uw tuin. Ook kunt u verschillende formaten met elkaar mixen. Een mengeling van verschillende formaten geeft uw tuin meer speelsheid. Houd u van tuinieren en bent u graag bezig in uw tuin, dan vind u onderhoud aan uw terras waarschijnlijk geen enkel probleem.
Kijkt en geniet u liever van uw tegels in uw tuin dan raden wij u aan om te kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tegel. Kijkt u ook een op onze pagina tuintegels met coating.

 

product groep metro carre betontegels.

Metro Carré

Productgroep trento betontegels.

Trento

Product groep tremico betontegels.

Tremico

Metro Carré

De Metro tegel carré is een hele mooie strakke betontegel zonder facet. Deze tegel is geschikt voor diverse tuinstijlen. Met de effen kleur Nero kunt u eenvoudig een modern tuinbeeld creëren. De genuanceerde kleuren geven een klassieker beeld. De metro carré is leverbaar in vier kleuren  nero, nero rosso , nero piétra , nero castano en verkrijgbaar in het formaat 50x50 en 5 cm dik.

Trento:

De trento terrastegel is een moderne en goedkope strakke beton tegel die uw tuin een mooi ruimtelijk effect geeft. De tegels zijn eenvoudig te verwerken en zijn zeer geschikt voor paden en terrassen. De trento heeft een dubbele vuil afstotende beschermlaag die over de toplaag van de tegels wordt aangebracht. De beschermlaag zorgt ervoor dat ze makkelijk zijn met reinigen en dat de kleuren goed tot hun recht komen. De trento is leverbaar in zes kleuren cap, rocca, cala, perra , canar en serra en verkrijgbaar in de formaten 60x60x4 cm, 60x30x4 cm, 80x80x4 cm, 80x40x4 cm, 100x100x6 cm en wildverband.

Tremico:

Tremico tegel is een tegel met een deklaag, facet en een afstandhouder. De tegels zijn gemaakt met natuurlijke kleur mineralen. De tremico serie bestaat uit goedkope betontegels die slijtvast zijn en mooi van kleur. blijven Het is een mooie strakke tegel die ook geschikt is voor de oprit. Deze tegel is in zeven verschillende kleuren leverbaar: antractiet, grijs, oud bont, smook, brons, twents bont, texels bont en zeeuws bont en verkrijgbaar in de afmetingen 30x60 en 60x60 in 6 cm dikte.

productgroep betontegels metro remo. Strakke betontegels in verschillende afmetingen.

Metro Remo

Productgroep ambiento betontegels

Ambiento

Metro tegel Remo:

De metro remo is een tegel met levendige kleuren en maakt deze tegel geschikt voor iedere tuin. Deze Tegel is te krijgen in twee verschillende afwerkingen. in vlak en structuur. De Metro Remo vlak heeft een glad oppervlak , wat de tegel een mooi strak uiterlijk geeft. De strakke tegel wordt veelal toegepast in een moderne tuin. De Metro Remo structuur heeft een leisteen structuur, dit geeft de tegel een grillig uiterlijk. De afmetingen 30x60 en 60x60 zijn 6 cm dik en verkrijgbaar in de kleuren: Brons, Texels bont, Antraciet en Zeeuws bont. Tevens zijn ze ook geschikt voor de oprit.

Ambiento:

De ambiento tegels vallen onder de moderne goedkope betontegels. De tegels is naast de kleurpigmenten ook voorzien van kleurechte natuurlijk mineralen waardoor de tegel de kleur langer behoudt. De beschermlaag op de tegel zorgt ervoor dat de tegel eenvoudig te reinigen is en weinig onderhoud vergt. Door de behandeling is de tuintegel ook erg fijn om met blote voeten overheen te lopen.De ambiento is verkrijgbaar is zes kleuren black, Gloom, Fontayn, Etosha, Coast, Canyon en leverbaar in het formaat 60x60x5 cm. De ambiento tegels zijn voorzien van een verdekte afstandhouder. U kunt deze voeg perfect invoegen met fix Easy of Fix pro.

Assortiment Goedkope betontegels

Wij bieden u een ruime keuze in goedkope betontegels. De series tremico, ambiento, remo , trento en carre bieden u vele mogelijkheden. Heeft u toch nog keus gemaakt of twijfelt u nog, bekijk dan alle tuintegels 60x60 of onder tuintegels met coating. Hier vindt u alle voordelen van gecoate tegels. En natuurlijk alle leverbare kleuren en afmetingen gecoate tuintegels. Leest u hieronder verder waar u rekening mee moet houden tijdens het verwerken in uw tuin.

Voorbeeld hoe je betontegels in de tuin kunt verwerken

Verwerking van betontegels

Houd er bij de verwerking van de tegels rekening mee dat deze betontegels niet mogen worden af getrild.

Ook een goede afwatering mag niet ontbreken. Bij een strak terras worden vaak tegels gebruikt in een groot formaat. Dan is de noodzaak van goede afwatering groot. De Hexaline-producten zijn afwateringselementen. Deze hebben een aansluiting die gekoppeld kunnen worden aan het hemelwater riool Heeft u liever een systeem dat zo min mogelijk opvalt, kijkt u dan eens naar de strak slim line-rooster óf de hexaline slotline. De slim-line regenwaterafvoer is 6 centimeter breed en heeft een aluminium design rooster.

Om wateroverlast te voorkomen kunt u ook gebruikmaken van een afwateringssysteem zoals bijvoorbeeld de hydroblob. De Hydroblob beschermt tegen wateroverlast door het teveel aan water te absorberen en op te slaan. Zodra de grond het weer aankan, geeft hydroblob het water weer geleidelijk af aan de omringende grond. Zo voorkomt u wateroverlast in de tuin zonder de riolering onnodig te belasten.

 

Tip: maak eerst een plattegrond zodat u kunt bepalen waar u de looppaden wil plaatsen of u een terras op het noorden of zuiden wil en waar u eventueel de planten neer wil zetten. Zo zijn er tal van mogelijkheden om uw tuin te ontwerpen zoals u dat wil. Denk aan bepaalde lichtpunten in uw tuin, opstapjes, hoogteverschillen, muurtjes van stapelblokken en planten bakken. 

  1. Het formaat van uw tuin: Als u een kleinere tuin heeft dan kunnen terrastegels 60x60 cm uw tuin optisch groter laten lijken.
  2. Kleurkeuze: Er is een ruime keuze uit verschillende kleuren. Alle betontegels en kleuren vind u op onze website. (betontegels)
  3. Betontegels of keramisch: Wilt u een betontegel van beton, deze hebben iets meer onderhoud nodig als wanneer u kiest voor keramische terrastegels. 

Alle handige onderhoud tips voor uw bestrating vind u op deze pagina.

WAAROM SIERBESTRATING NEDERLAND:

Op onze website vindt u snel en overzichtelijk alle producten die we kunnen leveren. 

Onze sterke punten en voordelen:

- Zeer snelle levertijden

- Uiterst scherpe prijzen

- Groot assortiment

Heeft u een vraag van wilt u informatie ontvangen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 085- 130 56 49. Of stuurt u ons een e-mail.

Voor goedkope betontegels bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €2500,00 Gratis bezorging*
Kies zelf u gewenste dag van levering.