Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*

Welke Muurelementen Kiezen

STAPELBLOKKEN

Niveauverschillen kunnen uw tuin tot leven brengen. Daarnaast krijgt u door de diversiteit van hoogte een ruimtelijke werking in uw tuin. Met de muur/stapel blokken zijn ook hoogteverschillen op een makkelijke manier opgelost.
De betonnen stapelelementen zijn ideaal om verhogingen zoals een muurtje, borders, een verhoogd terras, vijvers, plantenbak of om een tuinafscheiding te creëren.
Stapelblokken zijn niet alleen mooi, maar ook heel erg praktisch. Om het onkruid te plukken, hoeft u niet zo ver meer te bukken en het muurtje is ook ideaal om er op te gaan zitten.

STRUCTUREN STAPELBLOKKEN

De stapelblokken zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Er zijn smalle blokken voor een sierlijk muurtje en grove stapelblokken voor een mooie robuuste uitstraling.
Gladde stapelblokken passen ook mooi in een moderne strakke tuin.
Wilt u uw tuin graag een historisch tintje geven, dan zijn de getrommelde stapelblokken hier erg geschikt voor. Na de productie worden de blokken getrommeld, hierdoor ontstaat een verouder uiterlijk.

    Estetico verso


VERWERKEN VAN STAPELBLOKKEN

Bij het verwerken raden zij u aan om de verhoging laag voor laag op te bouwen. Bij muurtjes tot 80 cm hoogte is een goed gestabiliseerde ondergrond voldoende. Heeft u een verhoging welke meer dan 80 cm hoog is, dan raden wij u aan om een betonfundering te gebruiken. De stapelblokken zijn eenvoudig te verwerken omdat ze niet gemetseld hoeven te worden, maar eenvoudig met lijm aan elkaar zijn te bevestigen.
De muur/stapel blokken kunt u verlijmen met de fix steenlijm of de fix multikit.

Furora premium vlak

Wallblock new
Strak stapelblok


Wallblock split
Ruw/grillig

Furora Premium slate

Wallblock Tumbled
Getrommeld

Wallblock new: Een mooie basis voor een moderne border of een strak muurtje. Dit stapelblok is verkrijgbaar in vier afmetingen en vijf verschillende kleuren.
De variatie is hiermee zeer uitgebreid. Dankzij de vele verschillende kleuren, is er altijd een stapelblok welke bij u past.
Ideaal om een muurtje, borders, een verhoogd terras, vijvers, plantenbak of om een tuinafscheiding te creëren.

Verkrijgbaar in vijf kleuren; antraciet, zeeuwsbont, brons, texels bont, smook en leverbaar in de formaten: 12x10x30 cm, 12x12x60 cm, 15x15x30 cm en 15x15x60 cm.

Wallblock split: Dit stapelblok is een modern muurblok dat een ruw, grillig uiterlijk heeft. De stapelblokken worden na de productie gespleten, hierdoor krijgt de zichtzijde een mooie ruwe kant.
De boven en onderkant zijn vlak, waardoor de stapelblokken gemakkelijk zijn te verlijmen. U kunt de stapelblokken verlijmen met de fix steenlijm of de fix multikit.

Verkrijgbaar in zeven kleuren; antraciet, zeeuws bont, brons, texels bont, smook, twents bont, oud bont en leverbaar in de formaten: 15x6x40 cm, 10x10x40 cm, 12x12x30 cm, 12x15x60 cm en in wildverband.

Wallblock Tumbled: Dit stapelblok is na productie gespleten en getrommeld. Daardoor heeft de wallblock Tumbled een verouderd uiterlijk met een nostalgische uitstraling.
Dit stapelblok is verkrijgbaar in één afmeting en in vier verschillende kleuren. Het is een mooi product in combinatie met getrommelde bestrating of straatbakstenen.

Verkrijgbaar in vier kleuren; antraciet, zeeuws bont, texels bont, brons en leverbaar in het formaat: 12x12x30 cm.

Furora premium vlak

Wallblock Facet
Strak stapelblok /facetrand


 

Furora Premium slate

Wallblock Old
Verouderd stapelblok


Wallblock facet: Een strak stapelblok waarmee u eenvoudig muurtjes, verhogingen, tuinafscheiding of een plantenbak maakt. 
De Wallblock facet is subtiel afgewerkt met een facetrand en zijn gemakkelijk zijn te verlijmen.

Verkrijgbaar in drie kleuren; antraciet, zeeuwsbont, texels bont en leverbaar in het formaat 12x12x60 cm

Blackburn Walling: Een prachtig nostalgisch stapelblok. Dit stapelblok is zeer geschikt voor het bouwen van borders of muurtjes in uw tuin. 
De Blackburn Walling heeft een robuust en rustiek uiterlijk. De stenen zijn verschillend van formaat en kunnen makkelijk op elkaar gemetseld of gelijmd worden.

Verkrijgbaar in drie kleuren; yellow, bronze , abbey grey en leverbaar in de formaten: 20x10x6,5 cm, 30x10x6,5 cm en 30x10x14 cm

Wallblock old: Dit stapelblok is een verouderd muurblok. Door dit verouderde uiterlijk is dit stapelblok helemaal op zijn plek in tuinen met een monumentaal karakter en stadstuinen.
De stapelblokken zijn getrommeld, stevig en zeer geschikt voor muurtjes of borders. Creëer muurtjes of verhogingen door de wallbock te stapelen. De wallblock old is er in verschillende kleuren en formaten. 

Verkrijgbaar in vijf kleuren; antraciet, smook, zeeuws bont, brons, texels bont en leverbaar in de formaten: 12x10x30 cm, 12x12x60 cm, 15x15x30cm en 15x15x60 cm

Estetico verso

 

Ook leverbaar zijn de muur afdekplaten, hiermee kunt u uw muurtje mooi mee afwerken. 
Deze afdekplaten zijn leverbaar in wallblock afdekplaat antraciet 60x30x6 (strak) en wallblock afdekplaat split (ruwe zijkant) 60x25x6 cm.

 

WAAROM SIERBESTRATING NEDERLAND

 

Op onze website vindt u een compleet aanbod aan producten welke wij kunnen leveren.
Wij bieden uw het complete assortiment van Tuinvisie tuinmaterialen. Waaronder: stenen en klinkers, lijm en kit, tuinelementen, terrastegels, schuttingen en vlonders, grind / split en zand, tuinverlichting en accessoires.

 
Doe uw voordeel met de gemakkelijke navigatie door de webwinkel van Sierbestrating-Nederland en maak uw keuze door de gewenste producten toe te voegen aan uw winkelwagen en verzend, na goedkeuring, uw bestelling.

Onze sterke punten en voordelen:

  • Vakkundige snelle levering binnen 2 tot 3 werkdagen 
  • Uiterst scherpe prijzen
  • Uitstekend advies van deskundig personeel

Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 085-130 56 49.

Voor stapelblokken bent u bij ons aan het juiste adres.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*