Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*

Welke Terrastegels kiezen

Ons assortiment terrastegels?

Welke terrastegels kiezen ? Op het moment dat de eerste lente zon begint te schijnen wilt u graag van uw terras genieten. Als u dan besluit nieuwe terrastegels te gaan kopen, is er natuurlijk de vraag welke terrastegel gaan we uitkiezen? Andere vragen kunnen zijn: welke terrastegels zijn er allemaal? En natuurlijk niet geheel onbelangrijk wat kosten goede terrastegels ? Om te beginnen kunt u hieronder kiezen uit alle verschillende tegels voor uw terras. 

Sfeer in uw tuin creëren

Terrastegels met een motief of een terrastegel met houtlook optiek. Door de keuze die u maakt creëert u een bepaalde sfeer, dit kan modern, romantisch of een klassieke sfeer zijn. Niet alleen de tegels maar ook de tuinverlichting, tuinmeubels en accessoires zorgen voor een bepaalde sfeer in uw tuin. Maar ook een vuurkorf of vuurschaal kan een wat koudere voor en najaarsdag of een koelere zomeravond een warm gevoel geven.  

Bent u opzoek naar tegels voor uw oprit of balkon annex dakterras. Bekijk dan alle tegels die voor uw oprit of voor uw balkon dakterras geschikt zijn. U zult zien dat er steeds vaker gevraagd wordt een keuze te maken zodat u uiteindelijk een tegel overhoudt die het meest geschikt is voor uw keuze.

Een juiste keuze maken

Welke terrastegels u kunt kiezen of kopen bepaalt u natuurlijk zelf. Om u te helpen een keuze te maken hebben we de terrastegels onderverdeeld in afmetingen en in de meest verkochte kleuren antraciet en grijs-zwart. Laten we beginnen met de kleur en de afmetingen die er zijn.

Afmetingen en kleuren Tegels

Als u al weet welke kleur of welke afmeting terrastegels u wilt, dan kunt u hieronder een keuze maken. Zit uw keuze hier nog niet bij leest u dan verder en maakt u pas later een keuze. Als u verder leest hieronder vindt u een kort overzicht van de verschillende mogelijkheden die de terrastegels u bieden:

Mogelijkheden die Terrastegels u bieden

Onder terrastegels vindt u niet alleen de tegels van beton maar ook de keramische terrastegels. Wilt u alleen de keuze uit beton leest u dan verder onder betontegels. Of juist opzoek naar keramische terrastegels bekijk dan ons gehele assortiment keramische buitentegels.

Aan welke eisen moeten terrastegels voldoen hieronder 3 punten wat wij belangrijk vinden:

  1. Makkelijk schoon te houden
  2. De kleur blijft de kleur
  3. Comfortabel voor uw voeten

Maak daarom de juiste keuze zodat u van uw tuin kun genieten en relaxen. Welke stijl of kleur, welke vorm of textuur u ook kiest, met de keuze voor een Tuinvisie terrastegel kiest u altijd voor kwaliteit! Wilt u dat de tegels makkelijk schoon te houden zijn, de kleur mooi blijft en ook aangenaam voor uw voeten kijkt u dan bij onze tuintegels met coating.

Bij Sierbestrating- Nederland bent u voor terrastegels aan het juiste adres.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*