Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*

Welke Betontegels Kiezen

Welke betontegel Kiezen ?

Betontegels voor buiten worden veel toegepast bij terrassen maar ook voor de oprit. Tegels bepalen voor een groot deel de uitstraling in uw tuin. Met een strakke zwarte betontegel creëert u een moderne uitstraling. Terwijl de lichtere kleuren en de tegels met structuur weer meer een nostalgische of mediterrane tint geven.

De keuze voor een betontegel is niet gemakkelijk. Het begint al met welk formaat en welke kleur. Misschien nog wel belangrijker zijn de eigenschappen en de kwaliteit van een tegel. Een terras aanleggen doet u niet ieder jaar opnieuw. Ook waar u de tegel wilt gaan leggen kan de keus beperken. 

Vindt je het lastig om een keuze te maken? 

Welke tegel u mooi vindt en hoe lang de tegel mooi blijft is natuurlijk het belangrijkste bij uw aankoop. De betontegels zonder toeslagmaterialen zijn het goedkoopst, deze worden veel verkocht maar u moet er rekening mee houden dat ze verkleuren en snel vuil en vlekken opnemen. Er zijn ook tegels met toeslagmaterialen, waardoor kalkuitbloei tegen wordt gegaan. Deze zijn wat duurder maar gaan dan ook langer mee. Ook de gecoate tuintegels zijn iets duurder maar gaan jarenlang mee. Op de pagina tuintegels met coating vindt u een uitgebreide omschrijving over de coating en welke tegels er allemaal zijn.

Bent u opzoek naar een tegel voor de oprit, heeft u een dikkere tegel nodig die hiervoor geschikt is. U wilt natuurlijk geen oprit met scheuren of kapotte tegels. En houd rekening met de ondergrond, overleg dit met uw stratenmaker of hovenier.

Alle verschillende afmetingen betontegels

Om u op weg te helpen hebben we de betontegels onderverdeelt in afmeting. En twee kleuren geselecteerd die we het meeste verkopen.

Meest verkochte kleuren betontegels

  • Betontegels zwart Antraciet
  • Betontegels grijs-zwart

Snel en gemakkelijk online betontegels Bestellen

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*