Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €2500,00 Gratis bezorging*
Kies zelf u gewenste dag van levering.

Muurelementen

Muurelementen voor uw tuinmuur, bloembak, verhoogde border en erfscheiding vindt u bij Sierbestrating-Nederland. Strakke en getrommelde stapelblokken, stapelblokken gekliefd en ruw en stapelblokken met facet en een breed aanbod stapelblokken antraciet.

Stapelblokken Strak

Stapelblokken Strak

Stapelblokken Getrommeld

Stapelblokken Getrommeld

Stapelblokken ruwe kant

Stapelblokken ruwe kant

Stapelblokken met Facet

Stapelblokken met Facet

Stapelblokken antraciet

Stapelblokken antraciet

Muurelementen

Muurelementen of stapelblokken zijn te gebruiken voor verhoogde borders, tuinmuren, bloembakken, vijvers, om hoogteverschillen in de tuin te overbruggen en als tuinafscheiding. Niveauverschillen kunnen veel toevoegen voor de uitstraling van uw tuin en stapelblokken zijn hiervoor uitermate geschikt. Sierbestrating-Nederland heeft een breed assortiment stapelblokken in verschillende afwerkingen en kleuren. Op de website zijn ze voor u onderverdeeld in de categorieën; Stapelblokken strak, Stapelblokken getrommeld, Stapelblokken ruwe kant, Stapelblokken met facet en Stapelblokken in de kleur antraciet.

Muurelementen soorten

Stapelblok strak; Alle stapelblokken met een strakke bovenzijde en zijkant in verschillende kleuren. De leverbare formaten zijn van klein; 12x10x30 tot groot; 15x15x60.

Stapelblok getrommeld; De stapelblokken worden getrommeld om ze een verouderd uiterlijk te geven. Dit wordt gedaan met zowel strakke als gespleten stapelblokken die al een ruwe zijkant hebben.De stapelblokken worden gewaardeerd voor hun nostalgische uitstraling.   

Stapelblok met ruwe kant; Deze stapelblokken worden gekliefd uit een groter basisblok waardoor één zijde een heel ruw oppervlak krijgt. Deze rustieke stapelblokken zijn leverbaar in veel verschillende formaten en met bijpassende afdekplaat.

Stapelblok met facet; Dit zijn strakke stapelblokken met aan elke zijde een vellingskant waardoor de muur een heel andere uitstraling krijgt.

Stapelblok antraciet; onder deze categorie vindt in één oogopslag alle  stapelblokken in de kleur antraciet die we kunnen leveren.

Muurelementen verwerking

Bij het verwerken van stapelblokken raden zij u aan om de verhoging laag voor laag op te bouwen. Bij stapelmuurtjes tot 80 cm hoogte is een goed gestabiliseerde ondergrond voldoende. Wilt u een stapelmuur van meer dan 80 cm hoog, dan raden wij u aan om een betonfundering te gebruiken. De stapelblokken zijn eenvoudig te verwerken omdat ze niet gemetseld hoeven te worden, maar eenvoudig met lijm aan elkaar zijn te bevestigen.
De stapelblokken kunt u verlijmen met de fix steenlijm of de fix multikit.

Muurelementen schoonmaken

  • De stapelblokken kunt u met een borstel en water aangelengd met groene zeep of Fixs Basisreiniger schoonmaken..
  • Mocht u de stapelbokkenschoon willen maken met water uit een bron, let er dan op dat het water water roestvrij is.
  • Voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling van uw stapelmuur adviseren wij de basisreiniger van Fixs.
  • Zorg altijd voor ventilatieruimte tussen de stapelblokken en daarop geplaatste voorwerpen (bloempotten, beelden ed.)Daarmee voorkomt u witte vlekken op de stapelmuur als gevolg van zogenaamde alkalische schade.

Muurelementen kopen bij Sierbestrating-Nederland

Wilt u stapelblokken kopen voor een muur, vijver, border of tuinafscheiding? Bij Sierbestrating-Nederland heeft u een ruime keuze van stapelblokken van hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Wij leveren alle producten binnen 4 a 5 werkdagen, mits op voorraad bij de leverancier. Naast muurelementen leveren wij ook terrastegels, stenen en klinkers, tuinelementen, schuttingen en vlonders. Wilt u advies of heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-1305649. Of stuur ons gerust een mail.

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €2500,00 Gratis bezorging*
Kies zelf u gewenste dag van levering.