Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom

Stapelblokken antraciet kopen? Bij Sierbestrating-Nederland!

Stapelblokken antraciet

Onze stapelblokken antraciet zijn zeer geschikt voor moderne en strakke tuinen. U kunt ze gebruiken om hoogteverschillen of op te vangen of juist te creëren. Met een stapelblok in de antraciet uitvoering geeft u uw tuin extra diepte en contrast. Door met hoogteverschillen te werken kunt u de aanblik van uw tuin volledig veranderen en zal deze levendiger worden. Met stapelblokken, ook wel stapelstenen of muurelementen genoemd, maakt u eenvoudig een verhoogde border, muurtje, plantenbak of vijverrand in uw tuin. Antraciet is dan een bijzonder mooie uitvoering, die qua kleur tussen donkergrijs en zwart inzit. Dit geeft een prachtig contrast met veel andere kleuren, waardoor het in tuinen en andere ruimtes in de buitenlucht niet misstaat. Bij Sierbestrating-Nederland hebben we deze en alle andere muurelementen beschikbaar voor een vaste lage prijs.

Antraciet stapelblokken voor tuin en andere plekken buiten

Er zijn smalle antraciet stapelblokken voor talloze oplossingen in de tuin. Zo kunt u er eenvoudig een sierlijke muur mee maken. Zeker de wat grovere antraciet getrommelde stapelblokken zorgen voor een robuuste en nostalgische uitstraling en wordt dan ook vaak bij tuinen gebruikt, die minder strak hoeven te ogen. De gladde stapelblokken passen juist weer prima in een moderne, strakke tuin. U bent natuurlijk altijd vrij om zelf een stijl te bewerkstelligen door oude en nieuwe elementen te combineren, en antraciet stapelblokken zijn dan voor tuinen een slimme en veelzijdige uitkomst. Overigens kunt u de antraciet muurblokken ook gebruiken voor het maken van plantenbakken en vijvers. Ze zijn eenvoudig te verwerken, want u kunt ze met onze lijm en kit eenvoudig aan elkaar vastmaken, zodat u geen metselwerkzaamheden hoeft te verrichten!

Antraciet stapelblokken 12x12x60, 15x15x60 en andere formaten

Bij ons kunt u uiteraard terecht voor de populaire maten van antraciet stapelblokken, zoals 12x12x60 en 15x15x60. Deze worden veel gebruikt, vanwege het handzame formaat. Het plaatsen van deze stapelblokken is dan ook eenvoudig en maakt ze makkelijk hanteerbaar. Het scheelt bovendien een hoop gesjouw in vergelijking met grotere formaten. Onze antraciet stapelblokken in de formaten 12x12x60 en 15x15x60 zijn uiteraard in diverse varianten verkrijgbaar.

Verschillende soorten antraciet stapelblokken bij Sierbestrating-Nederland

In ons assortiment kunt u terecht voor antraciet stapelblokken in veel verschillende uitvoeringen. Dat zit hem met name in het uiterlijk, waarbij er gekozen kan worden uit verschillende afwerkingen. Zo hebben wij de volgende antraciet muurelementen:

  • Stapelblok antraciet new: een mooie basis voor een moderne border of een strak muurtje. Ideaal om een muurtje, borders, een verhoogd terras, vijvers, plantenbak of om een tuinafscheiding te creëren.
  • Stapelblok antraciet split: dit stapelblok is een modern muurblok dat een ruw, grillig uiterlijk heeft. De stapelblokken worden na de productie gespleten, hierdoor krijgt de zichtzijde een mooie ruwe kant. De boven- en onderkant zijn vlak, waardoor de stapelblokken gemakkelijk zijn te verlijmen.
  • Stapelblok antraciet tumbled: dit stapelblok is na productie gespleten en getrommeld. Daardoor heeft dit stapelblok een verouderd uiterlijk met een nostalgische uitstraling.
  • Stapelblok antraciet facet: een strak stapelblok waarmee u eenvoudig muurtjes, verhogingen, tuinafscheiding of een plantenbak maakt. Een stapelblok met facet is subtiel afgewerkt met een facetrand en zijn gemakkelijk te verlijmen.
  • Stapelblok antraciet old: dit stapelblok is een verouderd muurblok. Door dit verouderde uiterlijk is dit stapelblok helemaal op zijn plek in tuinen met een monumentaal karakter en stadstuinen. De stapelblokken zijn getrommeld, stevig en zeer geschikt voor muurtjes of borders.

Onderhoud van stapelblokken antraciet

Het onderhoud van antraciet stapelblokken is vrij eenvoudig. Zo kunt u ze makkelijk reinigen met water en wat groene zeep of een van onze producten voor onderhoud en reiniging. Door een borstel te gebruiken, veegt u algen en andere groene aanslag zo weg. Let er overigens wel op dat u water gebruikt, dat geen roest bevat. Gebruik bij voorkeur kraanwater of water uit een regenton. En door uw stapelblokken in antraciet uitvoering, regelmatig te onderhouden (bijvoorbeeld maandelijks), zal dit een stuk makkelijker gaan, dan wanneer u dit één keer per jaar doet!

Voordelig online stapelblokken antraciet kopen

Wilt u voordelig online antraciet stapelblokken kopen, dan bieden wij u een compleet assortiment met alles wat u nodig heeft, naast deze prachtige muurelementen. U vindt bij ons namelijk ook alle soorten bevestigingsmaterialen, zodat u direct aan de slag kunt gaan. Ook voor andere werkzaamheden in uw tuin, hebben wij diverse tegels, zand, klinkers en vele andere tuinproducten. Niet alleen betaalt u bij Sierbestrating-Nederland altijd een vaste lage prijs, ook kunt u rekenen op een vakkundige levering bij u thuis, of op de plek waar u werkzaam bent. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? We zijn telefonisch bereikbaar op: 085-130 56 49.

Wallblock Tumbled 30x12x12 Antraciet

Dit wordt geknipt uit één basis blok en heeft daardoor ver..
€2,89
Prijs: €2,89 / Stuk

Wallblock New Antraciet 15x15x60 cm

Tuinvisie wallblock new 15x15x60 Antraciet. Ook leverbaar in..
€4,49
Prijs: €4,49 / Stuk

Wallblock New Antraciet 12x10x30 cm

Met de Wallblock New heeft u de ideale basis voor een strak ..
€1,49
Prijs: €1,49 / Stuk

Wallblock New Antraciet 12x12x60 cm

Met de Wallblock New heeft u de ideale basis voor een strak ..
€3,99
Prijs: €3,99 / Stuk

Wallblock New Antraciet 15x15x30 cm

Tuinvisie wallblock new 15x15x30 Antraciet. Ook leverbaar in..
€2,39
Prijs: €2,39 / Stuk

Wallblock Split Antraciet 15x6x40

Dit gladde blok is na productie gespleten, waardoor het aang..
€2,09
Prijs: €2,09 / Stuk

Wallblock Split Antraciet 10x10x40

Dit gladde blok is na productie gespleten, waardoor het aang..
€2,59
Prijs: €2,59 / Stuk

Wallblock Split Antraciet 12x12x30

Dit gladde blok is na productie gespleten, waardoor het aang..
€2,69
Prijs: €2,69 / Stuk

Wallblock Split Antraciet 12x15x60

Dit gladde blok is na productie gespleten, waardoor het aang..
€3,89
Prijs: €3,89 / Stuk

Wallblock Old Antraciet 12x12x60

De Wallblock Old antraciet 12x12x60 is een verouderd muurblo..
€3,89
Prijs: €3,89 / Stuk

Wallblock Old Antraciet 15x15x30 cm

Tuinvisie wallblock old 15x15x30 Antraciet. Ook leverbaar in..
€2,69
Prijs: €2,69 / Stuk

Wallblock Old Antraciet 12x10x30 cm

De Wallblock Old antraciet 12x10x30 is een verouderd muurbl..
€1,79
Prijs: €1,79 / Stuk

Wallblock Old Antraciet 15x15x60 cm

Tuinvisie wallblock old 15x15x60 Antraciet. Ook leverbaar in..
€5,39
Prijs: €5,39 / Stuk

Wallblock afdekplaat Antraciet 60x30x6

Afdekplaten, voor een mooie afwerking van de bovenkant van u..
€6,39
Prijs: €6,39 / Stuk

Wallblock afdekplaat split 60x25x6 Antraciet

Afdekplaten, voor een mooie afwerking van de bovenkant van u..
€7,89
Prijs: €7,89 / Stuk
Sale-18%

Stapelblok Strak Antraciet 15x15x60 cm

Stuntprijs Stapelblok strak 15x15x60 antraciet. Direct uit v..
€5,49 €4,49
Prijs: €4,49 / Stuk
Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    In verband met vakantie zijn wij gesloten. Verbergen
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom