Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom

Stapelblokken met Facet

Sierbestrating-Nederland heeft aanbod van stapelblokken met facet. Het zijn strakke stapelblokken met aan elke zijde een vellingskant waardoor de muur een heel andere uitstraling krijgt. Ze zijn mooi te gebruiken in zowel een strakke moderne tuin als in een klassieke tuin.

Wallblock Facet Zeeuws Bont 12x12x60

Een strak muurblok, subtiel afgewerkt met een facetrand moch..
€4,69
Prijs: €4,69 / Stuk

Stapelblokken met facet verwerking

Bij het verwerken raden wij u aan om de verhoging laag voor laag op te bouwen. Bij muurtjes tot 80 cm hoogte is een goed gestabiliseerde ondergrond voldoende. Heeft u een verhoging welke meer dan 80 cm hoog is, dan raden wij u aan om een betonfundering te gebruiken. De stapelblokken zijn eenvoudig te verwerken omdat ze niet gemetseld hoeven te worden, maar eenvoudig met lijm aan elkaar zijn te bevestigen.De stapelblokken kunt u verlijmen met de fix steenlijm of de fix multikit. Voor meer informatie over de verwerking kijkt u bij keuzehulp en advies: verwerkingsadvies stapelblokken.

Stapelblokken met facet kopen

Stapelblokken met facet koopt u natuurlijk bij Sierbestrating-Nederland. Bij Sierbestrating-Nederland heeft u een ruime keuze aan muurelementen. Naast muurelementen met facet leveren wij ook getrommelde stapelblokken, stapelblokken met ruwe kant en strakke stapelblokken. Bent u specifiek op zoek naar antraciete stapelblokken, onze ruime keuze aan antraciete muurelementen staan bij elkaar gegroepeerd in een eigen categorie Naast stapelblokken leveren wij ook andere tuinelementen voor het creëren van hoogteverschillen in uw tuin.

 

 

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    In verband met vakantie zijn wij gesloten. Verbergen
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom