Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €2500,00 Gratis bezorging*
Kies zelf u gewenste dag van levering.

Stampbetonnen palen en platen

Voor uw grenen, hardhouten of douglasschutting hebt u natuurlijk palen nodig. Sierbestrating-Nederland heeft een breed assortiment palen van zowel hout als betonpalen. Stampbetonpalen zijn voordelige betonpalen met een kenmerkende ronde bovenkant en met voorgeboorde gaten. Het beton is lichter en opener van structuur dan andere betonnen palen. De stampbetonpalen hebben sponningen waarin stampbetonplaten kunnen worden geschoven.

Stampbetonpaal Grijs

De stampbetonpalen grijs zijn leverbaar in de maten 180, 270..
€28,50
Prijs: €28,50 / Stuk

Stampbetonpaal Antraciet

stampbetonpalen antraciet in de maten 180, 270/ 278 en 310 c..
€32,95
Prijs: €32,95 / Stuk

Betonplaat voor stampbetonpalen Antraciet

betonplaat antraciet ter bevordering van de levensduur van u..
€18,50
Prijs: €18,50 / Stuk

Betonplaat voor stampbetonpalen Grijs

betonplaat grijs ter bevordering van de levensduur van uw sc..
€15,95
Prijs: €15,95 / Stuk

Uni Beslagset RVS (1 set per betonpaal)

unibeslagsets rvs, inclusief rvs schroeven en twee hoekbeuge..
€3,25
Prijs: €3,25 / Stuk

Uni Beslagset geel verzinkt (1 set per betonpaal)

unibeslagset geel verzinkt, inclusief verzinkte schroeven en..
€2,10
Prijs: €2,10 / Stuk

Muurprofiel t.b.v. betonplaat

Dit muurpofiel is te gebruiken om een betonnen onderplaat te..
€4,10
Prijs: €4,10 / Stuk

Fixs Turbo beton zak 25 kg

Betonmix met snelle uithardingstijd. Turbobeton is een uitst..
€12,99
Prijs: €12,99 / Stuk

assortiment Stampbetonpalen 

In stampbeton zijn palen beschikbaar in grijs en antraciet in verschillende lengtes. 180 cm is bedoeld voor lagere schuttingen tot 130cm hoog, 270/278 voor schuttingen van 180cm hoog en de palen van 310cm kunnen gebruikt worden als u twee onderplaten wilt gebruiken, samen met een schutting van 180cm hoog.

Let bij het bestellen op het verschil in tussenpalen en hoekpalen (aan welke zijden gaten zijn voorgeboord) en het verschil tussen palen voor rechtschermen en toogschermen (bij toogschermen is lengte van de paal iets korter)

De schermen worden met hoekbeugels aan de palen vastgemaakt. Hiervoor leveren we de op maat gemaakte uni beslagsets van rvs.

De meeste palen hebben een sponning van 27cm, geschikt voor 1 onderplaat. De lengte 310cm heeft een sponning van 54cm voor twee onderplaten.

plaatsen stampbetonpalen schutting

De palen gaan ongeveer 70cm in de grond. Wij adviseren het gebruik van 1 zak snelbeton/turbobeton per paal zodat uw schutting stevig blijft staan. Het voordeel van dit type beton is de zeer snelle uithardingstijd zodat u door kunt met het zetten van uw schutting.

De houten schermen zijn te monteren aan de palen mbv de unibeslagsets die u mee kunt bestellen. In de palen zijn gaten voorgeboord (let op het verschil tussen hoekpalen en tussenpalen) waar de stang van het beslagset ingeschoven kan worden.

Hou bij het plaatsen van een schutting met betonpalen rekening met het gewicht van beton. De palen zelf zijn 45-75 kilo en de onderplaten 36-42 kilo afhankelijk van het type paal of plaat.

(betonpalen en -platen kunnen krimpscheuren bevatten, dit gaat niet ten koste van de kwaliteit)

ALLES VOOR UW BETONSCHUTTING KOPEN

Echt alles wat u nodig heeft voor wat voor uw betonnen schutting vindt u in het uitgebreide assortiment van Sierbestrating-Nederland. Vanaf de basis zoals betonpoeren en palen tot aan houten schermen, natuurlijke schuttingen en betonschermen. Alles geleverd voor een scherpe prijs en met een snelle levering.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €2500,00 Gratis bezorging*
Kies zelf u gewenste dag van levering.