Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*

Composiet vlonderplanken

De voordelen van composiet zijn: Geen noesten, en splinters/ eenvoudige montage / duurzaam/ volledig recyclebaar/ onderhoudsvriendelijk. U vindt bij Sierbestrating Nederland alle vlonderplanken van de series, Basic, Pro, Exellence en Fiberon massief.

WPC Composiet Basic

WPC Composiet Basic

WPC Composiet Pro

WPC Composiet Pro

WPC Composiet Excellence

WPC Composiet Excellence

Fiberon Composiet Massief

Fiberon Composiet Massief

Composiet vlonderplanken

Composiet en fiberon vlonderplanken zijn gemaakt van een geperst materiaal dat de voordelen van hout en kunststof combineert. Het biedt de warme, natuurlijke uitstraling van hout, zonder het daarbij behorende onderhoud. Je kunt bovendien rustig met blote voeten over je composiet vlonder lopen, want het is volledig splintervrij.

Assortiment Composiet

Composiet is verkrijgbaar met holle kamers en als massieve plank voor een extra lange levensduur. Het assortiment omvat verschillende kleuren, motieven en afmetingen, passend bij ieder type tuin. Er zijn varianten mét of juist zonder groef te verkrijgen, voor een totaal ander effect. Door composiet van verschillende breedtes te combineren in één terras, kan zelfs het effect van parket nagebootst worden. Zorg er hierbij wel altijd voor dat je producten van dezelfde dikte en hetzelfde merk combineert. Een goede verwerking van composiet is cruciaal voor de levensduur. Zorg er dus voor dat u (of uw vakman) altijd de verwerkingsvoorschriften hanteert. Al met al biedt composiet tal van voordelen voor elke tuin.

Hier vindt u alle leverbare composiet en fiberon vlonderplanken en tuinschermen (fiberon is massief composiet). Leverbaar zijn de soorten:

Voordelen van Composiet

  • Geen noesten, scheuren en splinters
  • Eenvoudige en snelle montage 
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam en volledig recyclebaar
  • Geschuurd oppervlak -> stroef terras

Wij bieden u een ruime keuze Composiet Fiberon voor een scherpe prijs.

Naast de Composiet Fiberon verkopen we een compleet assortiment schuttingen en vlonders

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*