Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €1500,00 Gratis bezorging*
Levering met kooiaap, of kleine auto 12 meter ook mogelijk tegen meerprijs

Houten Schuttingen

Sierbestrating-Nederland heeft een divers aanbod aan schuttingen. Hardhouten, douglas, vuren en grenen schuttingen maar ook natuurlijke afscheidingen van bamboe, wilgenhout, kastanjehout, en zelfs riet, tonkin, dopheide en boomschors.

Vuren en Grenen schermen

Vuren en Grenen schermen

Zachthout Schermen Douglas

Zachthout Schermen Douglas

Hardhout Schermen - Deuren

Hardhout Schermen - Deuren

Luxe zachthouten schermen

Luxe zachthouten schermen

Schuttingen/ tuinschermen

U wilt waarschijnlijk ook genieten van uw tuin op uw terras met een beetje privacy. Omdat we in onze tuin vooral rust zoeken kiest bijna iedereen voor een tuinafscheiding. De meest gekozen optie is een schutting van houten schermen maar er is nog veel meer te kiezen. Hebt al eens gedacht aan bijvoorbeeld dopheideschermen, kastanjehekken, betonschermen, open trellisschermen om te laten begroeien, of een bamboescherm in een douglaskozijn. Bij Sierbestrating-Nederland vindt u het gehele assortiment schuttingen en schermen van Tuinvisie® compleet met bijpassende palen in hout en beton en bijpassende tuindeuren en sloten. Naast de schermen vindt u bij ons een compleet assortiment tuinhout.

Assortiment houten Tuinschermen

U vindt bij Sierbestrating-Nederland een ruim aanbod van tuinschermen en deuren van verschillende houtsoorten.

Vuren en Grenen schermen en deuren

Vurenhout komt van de fijnspar en Grenenhout komt van de grove den. Het hout is relatief goedkoop en makkelijk te verwerken. Alle schermen zijn geïmpregneerd om beter bestand te zijn tegen vocht. Om de levensduur van de schutting te verlengen is goed om na verloop van jaren de schermen opnieuw te behandelen.

Douglas schermen en deuren

Douglashout komt van de Douglasspar en is het duurzamere alternatief voor vuren en grenen. Douglashout is beter bestand is tegen vocht en het hoeft niet geïmpregneerd te worden. U heeft de keuze uit onderhandelde schermen (roodachtig hout wat na verloop van tijd vergrijst) of geïmpregneerde schermen.

Hardhouten schermen en deuren

Hardhout is in tegenstelling tot grenen, vuren en Douglas (zachthout) niet afkomstig van naaldbomen maar van loofbomen, duurder maar ook veel duurzamer. Zonder behandeling vergrijst het hout na verloop van tijd.

Houten schuttingen zijn zowel verkrijgbaar met horizontale als verticale planken. Daarnaast kunt u kiezen voor een volledig gesloten schutting, of een afwisseling van gesloten en (deels) open schermen. Schermen met een open structuur geven je tuin misschien wat minder privacy, maar maakt de tuin ook ruimtelijker. Houten schuttingen kunnen geplaatst worden in combinatie met betonnen palen en onderplaten. Dit komt de levensduur van de schutting erg ten goede.

Assortiment natuurlijke TUINSCHERMEN

U vindt bij Sierbestrating-Nederland een ook ruim aanbod aan tuinschermen en hekken van duurzame natuurlijke materialen. De kastanjehout hekken (schapenhekken) als tuinafscheiding worden een steeds populairder alternatief voor houten schuttingen vanwege de lieflijke landelijke uitstraling. Daarnaast bieden we schermen in de meest uiteenlopende materialen zoals zoals, wilgenmatten, boomschorsmat, dopheidemat, rietmat, tonkinmat, kokosscherm en bamboeschermen. Al deze materialen zijn ecologisch duurzamer dan een houten scherm en geven uw tuin een natuurlijkere uitstraling

Assortiment betonschermen

Een andere mogelijkheid om je tuin af te scheiden is een volledige betonschutting. Zo’n schutting heeft een extreem lange levensduur en is daarom steeds meer in trek. Bovendien vereist het materiaal nauwelijks onderhoud. Visueel zijn deze schuttingen tegenwoordig steeds aantrekkelijker, dankzij diverse verkrijgbare kleuren en motieven.

Ruime keuze aan SCHUTTINGEN bij SIERBESTRATING-NEDERLAND

Sierbestrating-Nederland heeft een zeer groot aanbod aan schuttingen en tuinafscheidingen in de meest uiteenlopende materialen. Van houten schuttingen bieden we een heel uitgebreid assortiment vuren en grenen schermen en ook douglas en hardhouten schermen. Sierbestrating-Nederland heeft in het assortiment ook schermen van beton. Met een betonscherm heeft u een robuuste veilige afscherming die onderhoudsvrij is. Wilt u wel privacy maar vindt u duurzaamheid en ecologisch verantwoord tuinieren belangrijk dan heeft Sierbestrating-Nederland een compleet assortiment natuurlijke schermen. Daarnaast hebben we ook kastanjehouten palen en hekken voor een mooie landelijke tuinafscheiding.

Voor alle benodigde materialen om uw schutting te kunnen zetten zoals schuttingpalen en poeren en voor houtbescherming en behandeling kunt u ook bij Sierbestrating-Nederland terecht.

Wij bieden u dus een compleet assortiment schuttingen aan. Heeft u vragen over het aanbod of over een bepaald product dan kunt u ons bellen of mailen. Wij staan voor u klaar met deskundig advies. Alle producten die u besteld worden zeer snel geleverd, indien op voorraad bij onze leverancier, zelfs binnen 4 à 5 werkdagen.

 

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €1500,00 Gratis bezorging*
Levering met kooiaap, of kleine auto 12 meter ook mogelijk tegen meerprijs