Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €2500,00 Gratis bezorging*
Kies zelf u gewenste dag van levering.

Hardhout Schermen - Deuren

Hardhouten schermen en deuren zijn duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Het hout wordt met grote zorg uitgekozen. Hardhout heeft in het begin een mooie warme donkerrode, bruine kleur, maar vergrijst na verloop van tijd. Behoudt u toch liever die warme kleur? Hardhout schermen kunt u behandelen met speciale olie, op deze manier blijft de houten schutting langer zijn originele kleur behouden.

Sierbestrating-Nederland heeft in zijn assortiment een aantal hoge, lage en open schermen en deuren van hardhout. Daarnaast leveren wij ook de hardhouten palen en betonpalen om uw schutting te kunnen zetten.

Hardhouten Afdeklat 4,5x7x180 cm

Bescherm de kopkanten van uw tuinschermen door gebruik te ma..
€38,95
Prijs: €38,95 / Stuk

Hardhouten scherm Bahia 180x180 cm

Scherm Bahia is gemaakt van 17 planken van 14 cm breed en 3 ..
€295,95
Prijs: €295,95 / Stuk

Hardhouten scherm Campos 180x180 cm

Hardhouten schermen zijn veel duurzamer dan traditionele sch..
€235,95
Prijs: €235,95 / Stuk

Hardhouten deur verticaal S-deur

Deze tuindeur is opgebouwd uit 10 planken die bevestigd zijn..
€264,75
Prijs: €264,75 / Stuk

RVS Inbouw Langslotset Deur

RVS inbouwslot voor Douglas en Hardhouten deuren
€56,95
Prijs: €56,95 / Stuk

ASSORTIMENT hardhouten SCHERMEN/ deuren

Met de tuinschermen van Tuinvisie® haalt u kwaliteit in huis. Alle hardhouten tuinschermen zijn geschroefd met RVS schroeven, dus geen losse planken en roestvlekken op uw schutting. Bij de deuren zijn RVS inbouwsloten verkrijgbaar. 

Sierbestrating-Nederland heeft hardhouten schermen in de maatvoeringen 130x180 en 180x180 en met 15/17/21 planken per scherm en trellisschermen met een diagonaal en rechte vakverdeling.

Het grote voordeel van hardhout is dat door de dichte vezelstructuur het hout uiterst duurzaam is en goed bestand tegen weersinvloeden. Houdt bij het zetten van de schutting er wel rekening mee dat het hout moeilijk te bewerken, verzagen en te boren is.

Kiezen voor een betonpaal of een hardhouten paal ?

Met betonpalen heeft u de meest solide basis voor het plaatsen van uw houten tuinschermen. U heeft de keuze uit verschillende palen en onderplaten. Bij gladde palen heeft u de mogelijkheid van 1 of twee onderplaten in verschillende motieven. En leverbaar zijn de stampbeton palen en platen, deze kenmerken zich door de open structuur en de afgeronde bovenkant van de palen. De palen hebben standaard voorgeboorde gaten, daarom is het van belang dat u het juiste scherm kiest.

Hardhouten palen zijn ook vrij duurzaam en gaan veel langer mee dan vuren of grenen schuttingpalen. Wel kan de verwerking moeilijk zijn vanwege de harde houtsoort. U heeft de keuze uit fijnbezaagde of geschaafde hardhouten palen. Fijnbezaagde palen zijn goedkoper maar ook ruwer van oppervlak. Draag bij het zetten van deze palen handschoenen om splinters te voorkomen

hardhouten SCHUTTINGEN VAN SIERBESTRATING-NEDERLAND

Sierbestrating-Nederland heeft een ruim assortiment houten schuttingen en tuindeuren ook in hardhout. Voor alle benodigde materialen om uw schutting te kunnen zetten zoals schuttingpalen van beton/ hardhout en poeren u ook bij Sierbestrating-Nederland terecht.

Heeft u vragen over het aanbod of over een bepaald scherm of bijpassende producten dan kunt u ons bellen of mailen. Wij staan voor u klaar met deskundig advies. Alle producten die u besteld worden zeer snel geleverd, indien op voorraad bij onze leverancier, zelfs binnen 4 à 5 werkdagen.

 

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €2500,00 Gratis bezorging*
Kies zelf u gewenste dag van levering.