Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €2500,00 Gratis bezorging*
Kies zelf u gewenste dag van levering.

Luxe zachthouten schermen

met horizontale planken

Naast een breed assortiment met mooie en kwalitatieve rechte, toog en rabat schermen van grenen- en vurenhout, biedt Tuinvisie® ook vuren schermen aan met een meer exclusief karakter. Deze schermen kenmerken zich doordat er meer planken worden gebruikt per scherm en de afwerking met nog meer finesse gebeurt. 

De luxe vuren schermen hebben horizontale planken die zeer dicht op elkaar gemonteerd zijn. Door gebruik te maken van geschaafde planken die minder breed zijn en de ruimte tussen de planken zo klein mogelijk te houden ontstaat een schutting met veel privacy en een exclusieve uitstraling. Bij elk type scherm is ook een bijpassende deur op stalen frame leverbaar.

Elan Excellent-scherm 180x180 cm Groen geïmpregneerd

Het Elan luxe vurenhouten scherm is een scherm met een verfi..
€246,00
Prijs: €246,00 / Stuk

Elan-S-deur 180x100 cm Groen geïmpregneerd

Het Elan luxe vurenhouten S-deur is een deur met ijzeren fra..
€259,00
Prijs: €259,00 / Stuk

Designscherm Basic 180x180 cm Groen geïmpregneerd

Het Basic luxe vurenhouten scherm is een dichtscherm in een ..
€172,50
Prijs: €172,50 / Stuk

Design S-deur Basic 180x100 cm Groen geïmpregneerd

Het Basic luxe vurenhouten deur heeft een robuust kader. Bij..
€179,00
Prijs: €179,00 / Stuk

Flux Excellent-scherm 180x180 cm Groen geïmpregneerd

Het Flux luxe vurenhouten scherm is een scherm met een verfi..
€229,00
Prijs: €229,00 / Stuk

Flux S-deur 180x100 cm Groen geïmpregneerd

Het Flux luxe vurenhouten S-deur is een deur met ijzeren fra..
€259,00
Prijs: €259,00 / Stuk

Luxe vuren schermen Flux Excellent

De vurenhouten Flux schermen Excellent kenmerken zich door de verschillende horizontale plank en lat hoogtes. De schermen zijn aan twee zijden bekleed met vuren planken van 4,2 en 7,8 cm breed. De afwerking is buitengewoon, geen schroef te zien. Met de bijpassende Flux deur een prachtige combinatie.

Luxe vuren scherm Basic Excellent

De vurenhout Basic schermen zijn uitgevoerd met horizontale planken met een veer- en groefverbinding in van 1,9 cm dik in een raamwerk van van vurenhouten balken van 4,5 bij 9 cm dik.
Beide zijden van het scherm hebben dezelfde uitstraling. Het is een compleet dichtscherm voor optimale privacy. De afwerking is buitengewoon, geen schroef te zien. Met de bijpassende Basic deur een prachtige combinatie.

De schermen met een kader van 4,5 cm breed past naadloos in betonnen sleufpalen. In deze sleufpalen met een sleufbreedte van 4,8 cm kan het scherm in de sponning geschoven worden en is verdere montage niet nodig.

Luxe vuren scherm Elan Excellent

De vurenhout Elan schermen hebben een verfijnde vormgeving. Het scherm bestaat uit horizontale balkjes van 1,3x4,4cm met tussenruimtes van 1 cm. Deze schermen zien er echt exclusief uit. De afwerking is buitengewoon, geen schroef te zien. Met de bijpassende Elan deur op stalen frame een prachtige combinatie.

EXCLUSIEVE LUXE VUREN SCHERMEN KOPEN

Naar wat voor houten schutting u ook op zoek bent Sierbestrating-Nederland heeft deze in zijn assortiment. In welke houtsoort u wilt, vuren, grenen, douglas of hardhout of natuurlijke materialen als boomschors en dopheide.

Wilt u genieten van een vuren of grenen scherm met een bijzondere exclusieve uitstraling dan is de Excellent serie echt iets voor u. Mits op voorraad bij onze leverancier heeft u uw luxe vurenhouten schermen binnen 4 a 5 werkdagen in huis.

 

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €2500,00 Gratis bezorging*
Kies zelf u gewenste dag van levering.