Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*

Schuttingen

Sierbestrating Nederland heeft een divers aanbod aan schuttingen. Hardhouten, douglas, vuren en grenen schuttingen maar ook glazen schermen en natuurlijke afscheidingen van bamboe, wilgenhout, kastanjehout, en zelfs riet, tonkin, dopheide en boomschors.

Vuren en Grenen schermen

Vuren en Grenen schermen

Zachthout Schermen Douglas

Zachthout Schermen Douglas

Hardhout Schermen - Deuren

Hardhout Schermen - Deuren

Glazen Terrasschermen

Glazen Terrasschermen

Betonnen Schermen

Betonnen Schermen

Natuurlijke Schuttingen

Natuurlijke Schuttingen

Schuttingen

Op zoek naar een tuinafscheiding. De meest gekozen optie is een houten schutting, toch zijn er nog veel meer keuzes. Zoals de natuurlijke schuttingen waaronder wilgen en bamboe schermen, glazen schermen, betonpalen en panelen in combinatie met houten schermen. De houten schermen zijn er in hardhout, grenen, vuren en douglas hout. Ook bijpassende tuindeuren en sloten zijn leverbaar. Naast de schuttingen vindt u bij ons een compleet assortiment tuinhout.

Verschillende tuinschermen

Houten schuttingen zijn zowel verkrijgbaar met horizontale als verticale planken. Daarnaast kunt u kiezen voor een volledig gesloten schutting, of een afwisseling van gesloten en (deels) open schermen. Schermen met een open structuur geven je tuin misschien wat minder privacy, maar het geeft u ook een minder opgesloten gevoel. Houten schuttingen worden vaak verwerkt in combinatie met betonnen palen en onderplaten. Een andere mogelijkheid om je tuin af te scheiden is een volledige betonschutting. Zo’n schutting heeft een extreem lange levensduur en is daarmee steeds meer in trek. Bovendien vereist het materiaal nauwelijks onderhoud. Visueel zijn deze schuttingen tegenwoordig steeds aantrekkelijker, dankzij diverse verkrijgbare kleuren en motieven.

Glazen Tuinafscheidingen

Wilt u écht iets unieks in uw tuin en heeft u een ruimer budget, kijk dan eens naar glazen schermen. Deze schermen zijn perfect als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een windscherm, zonder verlies van uw uitzicht. Maar ook de satijnen versie, die meer privacy biedt, is een aanrader. Glazen schermen zijn namelijk duurzaam, milieuvriendelijk en prachtig om te zien. En ’s avonds komen deze schermen helemaal tot hun recht! Dankzij de bijbehorende dimbare led-verlichting kiest u namelijk zelf of het vanavond een romantisch avondje wordt, of juist een lekkere feestavond met fel, gekleurd licht. Heel veel plezier alvast!

Sierbestrating Nederland voor schuttingen de juiste keuze.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*