Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €1500,00 Gratis bezorging*
Levering met kooiaap, of kleine auto 12 meter ook mogelijk tegen meerprijs

Betonnen Schermen

betonschermen, onderplaten en betonpalen

Steeds vaker kiezen mensen voor betonpalen eventueel met onderplaten ipv houten palen voor hun vuren/grenen, douglas of hardhouten schutting. Het grote voordeel van de betonpalen is dat deze veel duurzamer zijn en veel langer meegaan dan houten zelfs dan hardhouten palen. Als ook gekozen wordt voor het toepassen van onderplaten van beton hebben de houten schermen ook veel minder last van optrekkend vocht.

Sierbestrating-Nederland heeft een ruim aanbod aan verschillende palen en onderplaten, zelfs met motief. Ook bieden we sleufpalen aan waardoor het mogelijk is om een compleet betonnen schutting te maken.

Assortiment Betonpalen en onderplaten

Een betonpalen schutting biedt de oplossing voor het vervangen van houten schuttingpalen. Met betonpalen heeft u een solide basis voor het plaatsen van houten tuinschermen. U heeft de keuze uit verschillende palen en onderplaten. Bij gladde palen heeft u de mogelijkheid van 1 of 2 onderplaten van 26-36cm hoog. De onderplaten zijn verkrijgbaar in glad beton en in betonplaten met motief. Met 2 motief-onderplaten kunt u uw schutting compleet in uw eigen stijl afwerken. De onderplaten zijn enkel en dubbelzijdig leverbaar afhankelijk of beide zijden afgewerkt moeten zijn.

Stampbeton palen en platen: Leverbaar zijn de lichtere en goedkopere stampbeton palen en platen, deze kenmerken zich door de open structuur en de afgeronde bovenkant van de palen. Ook bij deze palen zijn verschillende onderplaten leverbaar met 1 of twee afgewerkte zijden.

Ook bieden wij de bijpassende bevestigingssets aan. De pennen passen in de voorgeboorde gaten zodat uw niet in het beton hoeft te boren om uw schuttingdelen vast te zetten.

volledig betonnen schutting

Voor een volledig betonnen schutting heeft Sierbestrating-Nederland sleufpalen ook wel palen met schroefhuls genoemd. De betonpalen met schroefhuls kunt u volledig vullen met betonplaten. De platen van 36cm hoog zijn stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende motieven. De platen hebben aan 1 zijde of aan twee zijden motief afhankelijk van of uw schutting aan beide zijden een mooie aanblik moet hebben. Deze palen en platen zijn leverbaar in antraciet en wit. Ook bieden wij betonnen hoekpalen en T-palen in wit/grijs en antraciet beton aan.

Schutting kopen bij Sierbestrating-Nederland

Sierbestrating-Nederland heeft een heel breed assortiment schuttingen van Tuinvisie. Volledig betonnen schuttingen maar ook betonpalen en betonnen onderplaten voor gebruik met houten schermen. In hout bieden wij schuttingen aan in vuren en grenen, douglas, hardhout en schuttingen van natuurlijke materialen zoals bamboe, riet en dopheide. Wat voor tuinafscheiding u zoekt, u vindt hem bij Sierbestrating-Nederland

Lees meer
Lees minder

Granietmotief dubbelzijdig Antraciet

Betonnen schuttingen maak je vrij eenvoudig zelf door het ge..
€44,50
Prijs: €44,50 / Stuk

Nostalgie Antraciet

Dubbelzijdig Antraciet 184x36x4,8 cm
€49,00
Prijs: €49,00 / Stuk

Rotsmotief dubbelzijdig Antraciet

Betonnen schuttingen maakt u vrij eenvoudig zelf door het ge..
€44,50
Prijs: €44,50 / Stuk

Nostalgie Wit

€50,00
Prijs: €50,00 / Stuk

Rotsmotief Wit

€50,00
Prijs: €50,00 / Stuk

Granietmotief Wit

€50,00
Prijs: €50,00 / Stuk

Stampbetonpaal Antraciet

€28,50
Prijs: €28,50 / Stuk

Betonplaat Antraciet

€16,50
Prijs: €16,50 / Stuk

Betonplaat Wit

€14,25
Prijs: €14,25 / Stuk

Betonnen afdekkap Antraciet

€31,00
Prijs: €31,00 / Stuk

Betonnen afdekkap Wit

€31,00
Prijs: €31,00 / Stuk
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €1500,00 Gratis bezorging*
Levering met kooiaap, of kleine auto 12 meter ook mogelijk tegen meerprijs