Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*

Hardhouten Palen - Regels

Geschaafde hardhouten regel

Geschaafd hout houdt in dat deze regels geschuurd zijn en he..
€19,51
Prijs: €19,51 / Stuk

Hardhouten Gezaagde Palen Azobé

Gezaagde hardhouten paal die uitstekend geschikt is voor ver..
€1,65
Prijs: €1,65 / Stuk

Geschaafde hardhouten paal

Let op: Niet op voorraad, levertijd onbekend.
€33,95
Prijs: €33,95 / Stuk

Hardhout palen en regels

Hardhout is sterk, duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Hardhout is afkomstig van loofbomen, deze groeien gemiddeld langzamer dan naaldbomen. Hierdoor is de structuur van hardhout veel dichter als bij zachthout. Hierdoor heeft het een veel langere levensduur. Vers hout is geel tot grijsbruin gekleurd en geeft soms een roodachtige tint. De structuur van hardhout is fijn en gelijkmatig en heeft gewoonlijk een sterke kruisdraad, hierdoor ontstaat een duidelijke streeptekening. Bekijk onder tuinhout ook de zachthout Douglas of zachthout profielen.

Tip: voor behandeling van hardhout

Behandel hardhout met bijvoorbeeld bankirai olie. De olie verzorgt het hout, waardoor het langer in topconditie blijft en zijn natuurlijke karakter behoudt. Er kunnen soms kleine wormgaatjes (pin holes), kleine haarzakken en enkele oppervlaktescheurtjes voorkomen in het hout, verder is ons hardhout nagenoeg foutvrij. Na verloop van tijd gaat hardhout vergrijzen.

Bekijk onder schuttingen en vlonders ons gehele assortiment. Hier vindt u houten schermen, glazen schermen, composiet schermen en vlonderplanken, houten vlonderplanken, natuurlijke schuttingen en betonpalen en panelen. Wij bieden u een ruime keuze voor een betaalbare prijs. 

Sierbestrating Nederland het juiste adres voor al uw hardhouten palen en regels.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*