Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*

Profielen Hardhout

Geschaafde hardhouten regel

Geschaafd hout houdt in dat deze regels geschuurd zijn en he..
€19,51
Prijs: €19,51 / Stuk

Hardhouten Gezaagde Palen Azobé

Gezaagde hardhouten paal die uitstekend geschikt is voor ver..
€1,65
Prijs: €1,65 / Stuk

Geschaafde hardhouten paal

Let op: Niet op voorraad, levertijd onbekend.
€33,95
Prijs: €33,95 / Stuk

Hardhout palen en regels

Hardhout is sterk, duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Hardhout is afkomstig van loofbomen, deze groeien gemiddeld langzamer dan naaldbomen. Hierdoor is de structuur van hardhout veel dichter als bij zachthout. Hierdoor heeft het een veel langere levensduur. Vers hout is geel tot grijsbruin gekleurd en geeft soms een roodachtige tint. De structuur van hardhout is fijn en gelijkmatig en heeft gewoonlijk een sterke kruisdraad, hierdoor ontstaat een duidelijke streeptekening. Naast palen en regels heeft Sierbestrating-Nederland ook een assortiment hardhouten schuttingen en hardhouten vlonderplanken.

behandeling van hardhout

Behandel hardhout met bijvoorbeeld bankirai olie. De olie verzorgt het hout, waardoor het langer in topconditie blijft en zijn natuurlijke karakter behoudt. Er kunnen soms kleine wormgaatjes (pin holes), kleine haarzakken en enkele oppervlaktescheurtjes voorkomen in het hout, verder is ons hardhout nagenoeg foutvrij. Na verloop van tijd gaat hardhout vergrijzen. Hou er rekening mee dat hardhout moeilijk te verwerken is.

PROFIELEN hardhout KOPEN

Bekijk onder schuttingen en vlonders ons gehele assortiment. Hier vindt u houten schermen, composiet schermen en vlonderplanken, houten vlonderplanken, natuurlijke schuttingen en betonpalen en panelen. Wij bieden u een ruime keuze voor een betaalbare prijs. Bij ons bent u aan het juiste adres voor zachthout profielen van hardhout. Alles geleverd voor een scherpe prijs en met een snelle levering van 4 tot 5 werkdagen.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*