Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*

Profielen Vuren en Grenen

Geschaafde Palen Vuren Geïmpregneerd

Let op: Niet voorraad, levertijd niet bekend
€50,00
Prijs: €50,00 / Stuk

Dakbedekking EPDM 1 mm

€149,50
Prijs: €149,50 / Stuk

Dakdoorvoer

€33,95
Prijs: €33,95 / Stuk

Kit tbv verlijming EPDM

€18,95
Prijs: €18,95 / Stuk

Geschaafde plank vuren geïmpregneerd

Geschaafd hout houdt in dat deze planken geschuurd zijn en h..
€5,25
Prijs: €5,25 / Stuk

Zachthout profielen vuren en grenen

Met profielen van zachthout creëer je zelf de mooiste tuinelementen. Een schutting, pergola of prieel: met wat creativiteit en handigheid maak je het precies passend voor jouw droomtuin. Zachthout is eenvoudig te bewerken en ook nog eens betaalbaar. Hier vindt u uw geïmpregneerd vuren en grenen profielen.  

Assortiment vuren en grenen profielen

Hier vindt u geschaafde vuren en grenenpalen, rabatdelen, geschaafde vuren en grenen planken, schaaldelen, dekdelen, betonpoeren en steigerplanken. Een ruime keuze voor zeer scherpe prijzen. Naast ons assortiment zachthout profielen vindt u een compleet assortiment schuttingen en vlonders. Waaronder hardhout, zachthout, douglas, composiet wpc, en natuurlijke schuttingen waaronder wilgen en bamboe.

vuren en grenen steigerhout

Sinds een aantal jaar zijn steigerhouten planken niet meer weg te denken in veel tuinen. Deze planken zijn vrij dik (ca 3 cm) en hebben juist een wat ruwere afwerking waardoor een schutting, tafel, bloembak etc van dit hout een wat natuurlijkere, stoerdere uitstraling krijgt. De steigerhouten planken zijn verkrijgbaar in blank, geïmpregneerd en donkergrijs.

Profielen vuren en grenen kopen

Bekijk onder schuttingen en vlonders ons gehele assortiment. Hier vindt u houten schermen, composiet schermen en vlonderplanken, houten vlonderplanken, natuurlijke schuttingen en betonpalen en panelen. Wij bieden u een ruime keuze voor een betaalbare prijs. Bij ons bent u aan het juiste adres voor zachthout profielen van vuren en grenen. Alles geleverd voor een scherpe prijs en met een snelle levering van 4 tot 5 werkdagen.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*