Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*

Verzenden & retourneren

Transportkosten: vanaf €799,00 Gratis geleverd*

Bij Sierbestrating-Nederland betaalt u alleen transportkosten bij een bestelling tot €799,00 (transportkosten zijn €95,00 voor een levering met een 18 meter lange vrachtwagen). Bij een bestelling vanaf €799,00 die geleverd kan worden met een vrachtwagen van 18 meter lang rekenen wij geen transportkosten.

De bestelling wordt zo dichtbij als mogelijk gelost. Er wordt nooit met de vrachtwagen over het trottoir gereden om op uw oprit te kunnen lossen. We doen ons uiterste best om bij uw huis te leveren.

Mocht u toch nog twijfelen of de losplaats bereikbaar is, dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een kleine vrachtwagen of een vrachtwagen met kooiaap. De kleine vrachtwagen is 12 meter lang. Deze moeten apart worden ingepland, daarom zijn er extra kosten aan verbonden. Ook hiervoor geldt dat de vracht wordt gelost daar waar de vrachtwagen komen kan. De kosten voor een levering met een kleine vrachtwagen zijn €145,00.

* Levering op de waddeneilanden is niet mogelijk. De transportkosten zijn exclusief  brug-, veer- en tolgelden. Daarnaast kunnen er voor stadsdistributie en milieuzones afwijkende voorwaarden gelden, dit al naar gelang de regels van desbetreffende stad of gemeente.

Onze transportplanning wordt beheerd door onze leverancier Tuinvisie.
U kunt een specifieke dag als voorkeur voor de levering opgeven bij de bestelling, onder opmerkingen. Houd hierbij rekening met 4-7 dagen levertijd. Na uw bestelling ontvangt u een e-mail waarmee de levering van uw bestelling bevestigd wordt. Als de levering later wordt dan de aangegeven datum, wordt u persoonlijk door ons geïnformeerd .

Wij adviseren u er altijd voor te zorgen dat er iemand ter plaatse is om de levering in ontvangst te nemen. Indien er niemand aanwezig op de dag van bezorging zal de chauffeur contact met u opnemen en overleggen waar de zending op een goed te bereiken plaats neergezet kan worden. Wilt u hierbij rekening houden dat de vrachtwagen 18 meter lang is en dat de levering alleen op een goed bereikbare plaats gelost kan worden.

Kan de chauffeur uw zending niet neerzetten dan wordt de zending weer meegenomen en zal er een nieuwe leveringsdatum ingepland moeten worden Als de chauffeur de zending weer mee terug moet nemen zijn wij genoodzaakt om minimaal € 95,- aan extra bezorgkosten in rekening te brengen.

Wegens de drukte, bestel op tijd! Levertijd is 4 tot 5 werkdagen, mits op voorraad!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ruilen of retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgaaf van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of per e-mail) op de hoogte te stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruik maken van het door ons op de website geplaatste modelformulier (PDF) voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitvoering van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.U kunt ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Gevolgen van de herroeping

Het geleverde dient in originele staat en originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) retour gestuurd te worden.

De kosten van de retourzending zijn voor kosten van de klant (ophalen en terugbrengen) (Uitzondering op deze regel zijn producten die bij ontvangst beschadigd zijn of verkeerd geleverde artikelen.) De kosten voor retourtransport voor artikelen zijn minimaal € 245,-

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit, de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Sierbestrating-Nederland geeft het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping terug.

Wij betalen de klant terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee hij de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij de klant uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of de klant heeft aangetoond dat hij de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Tijdens de 14 kalenderdagen bedenktijd heeft u als consument het recht om de zaak te beoordelen en te proberen zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Dat betekent in het algemeen dat u het geleverde product ook zal mogen uitpakken en zo nodig bekijken zoals u dat in de winkel ook zou mogen. Zolang u als klant echter nog niet besloten heeft het product te houden, mag u het product niet gebruiken! U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.  Bijvoorbeeld een wasmachine mag men bekijken maar men mag er geen wasjes mee draaien. Een paar schoenen mag men passen, maar men mag er niet een gehele dag op rondlopen. De geleverde stenen mag men niet eerst verplaatsen en/of gebruiken in de tuin.

Indien u een product bestelt en u bent er niet zeker van dat u het product wilt houden, raden wij u aan voorzichtig om te springen met het product en de verpakking. Indien u namelijk gebruik maakt van uw herroepingsrecht dient u als consument het product en de verpakking zoveel als redelijkerwijs mogelijk is, het product en de verpakking in de oorspronkelijke staat bij ons aan te leveren.

Teveel bestelde of overgebleven materialen nemen wij helaas niet retour.

 

Klantenservice

Mocht u vragen hebben over het herroepingsrecht, dan kunt u uw vraag telefonisch (085-130 56 49)  of per e-mail ([email protected]) richten aan onze klantenservice.

Terugsturen kan naar het retouradres:

Sierbestrating-Nederland B.V.
IJsseldijk 26
6931 AB Westervoort

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*