Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom

Transport & Verzending

Transportkosten: vanaf €2500,00 Gratis geleverd*

Bij Sierbestrating-Nederland betaalt u alleen transportkosten bij een bestelling tot €2500,00 

Prijzen voor een levering met een vrachtwagen van 18 meter. 

  • Bij een bestelling tot €500,00 betaalt u €115,00 transport kosten
  • Bij een bestelling vanaf €500,00 betaalt u €99,00 transport kosten.

 

Bij een bestelling vanaf €2500,00 die geleverd kan worden met een vrachtwagen van 18 meter lang rekenen wij geen transportkosten.

De bestelling wordt zo dichtbij als mogelijk gelost. Er wordt nooit met de vrachtwagen over het trottoir gereden om op uw oprit te kunnen lossen. We doen ons uiterste best om bij uw huis te leveren.

Mocht u toch nog twijfelen of de losplaats bereikbaar is, dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een kleine vrachtwagen of een vrachtwagen met kooiaap. De kleine vrachtwagen is 12 meter lang. Deze moeten apart worden ingepland, daarom zijn er extra kosten van €50,00 aan verbonden. Ook hiervoor geldt dat de vracht wordt gelost daar waar de vrachtwagen komen kan.

* Levering op de waddeneilanden is niet mogelijk. De transportkosten zijn exclusief  brug-, veer- en tolgelden. Daarnaast kunnen er voor stadsdistributie en milieuzones afwijkende voorwaarden gelden, dit al naar gelang de regels van desbetreffende stad of gemeente.

Onze transportplanning wordt beheerd door onze leverancier Tuinvisie®.
U kunt een specifieke dag als voorkeur voor de levering opgeven bij de bestelling, onder opmerkingen. Houd hierbij rekening met 4-7 dagen levertijd. Na uw bestelling ontvangt u een e-mail waarmee de levering van uw bestelling bevestigd wordt. Als de levering later wordt dan de aangegeven datum, wordt u persoonlijk door ons geïnformeerd .

Wij adviseren u er altijd voor te zorgen dat er iemand ter plaatse is om de levering in ontvangst te nemen. Indien er niemand aanwezig op de dag van bezorging zal de chauffeur contact met u opnemen en overleggen waar de zending op een goed te bereiken plaats neergezet kan worden. Wilt u hierbij rekening houden dat de vrachtwagen 18 meter lang is en dat de levering alleen op een goed bereikbare plaats gelost kan worden.

Kan de chauffeur uw zending niet neerzetten dan wordt de zending weer meegenomen en zal er een nieuwe leveringsdatum ingepland moeten worden Als de chauffeur de zending weer mee terug moet nemen zijn wij genoodzaakt om minimaal € 115,- aan extra bezorgkosten in rekening te brengen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom