Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*

Stenen en Klinkers

Sierbestrating-Nederland heeft een breed assortiment Tuinvisie® betonstenen; strakke en getrommelde betonstenen en betonstenen met facet Daarnaast leveren we ook gebakken stenen voor uw tuin. Uw bestrating vindt u bij ons, alles voor een scherpe prijs.

Betonstenen Getrommeld

Betonstenen Getrommeld

Betonstenen Strak

Betonstenen Strak

Betonstenen met Facet

Betonstenen met Facet

Gebakken Bestrating

Gebakken Bestrating

Stenen en Klinkers

Wij leveren een ruime keuze Tuinvisie bestrating. Deze kwaliteitsstenen zijn betaalbaar en snel leverbaar. Ons assortiment bestaat uit:

In de categorie foto's vindt u de leverbare kleuren stenen. Tuinvisie biedt u een groot assortiment stenen en klinkers van een hoogwaardige kwaliteit.

Eigenschappen en Product Informatie

Gebakken bestrating ook wel straatbaksteen genoemd. Het verschil met betonstenen is dat straatbakstenen gemaakt worden uit natuurlijke klei, hierdoor zijn de stenen zeer kleurvast. De gebakken materialen zijn leverbaar in waal- en dikformaten en in 15x15x6,5 cm dik. De getrommelde betonstenen bestaan uit de series Tambour en Metro Trommelstenen. Getrommeld houdt in dat de steen kunstmatig verouderd is, randen zijn afgebrokkeld. De strakke betonstenen zijn leverbaar in de series Strackstone en Metro Vlakstenen.

Betonstenen met facet Tremico stenen zijn door de toevoeging van natuurlijke materialen slijtvast en kleurecht. Leverbaar in waalformaat, dikformaat, keiformaat en 20x30x6 cm.  

Welke producten leveren wij allemaal ?

Naast de stenen en klinkers leveren wij een compleet programma sierbestrating. Welke producten leveren wij allemaal ? Leverbaar in ons assortiment zijn de TerrastegelsStenen en klinkers, Keramische tegelsSchuttingen-Vlonders, Split/grind/zand, kunstgras, tuinverlichting, afwaterings producten, lijm en kit, voegmortels en voegzand.

Bij Sierbestrating-Nederland vindt u de stenen en klinkers voor de scherpste prijs.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*