Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport

Beton stenen en klinkers

Tuintegels met Coating

Wat zijn beton stenen en klinkers?

Beton stenen en klinkers worden veelzijdig gebruikt. Ze zijn zeer geschikt voor het verharden van uw oprit of het creëren van een wandelpad door uw tuin. Ook voor het leggen van een terras zijn deze klinkers zeer geschikt. Qua kleur, formaten en vorm is er voldoende keuze. Mogelijkheden met facet, nabewerking uitwassen of trommelen zorgen voor nog meer variatie. Een betonklinker is een sterke steen van beton en bestand tegen zware belasting, vorstbestendig en betaalbaar. Het is tijdloos en past in iedere tuin.

Bij Sierbestrating-Nederland bieden wij verschillende soorten beton stenen & klinkers aan:

  • Beton stenen en klinkers met facet
  • Beton stenen en klinkers met een kleurechte deklaag
  • Beton stenen en klinkers met een uitgewassen deklaag
  • Beton stenen en klinkers door-en-door steen

Beton stenen en klinkers met facet

Een facet-rand is een schuine vlakke kant aan een tegel of steen. Een facet-rand is tegen het voorkomen van beschadigingen aan de randen en of hoeken van de klinker.
Stel dat de klinker iets na zakt, dan kan het zijn dat de bovenste randen van de stenen tegen elkaar aan schuren. Daardoor kunnen randjes aan de klinker beschadigen. Een facetrand voorkomt dit, dit wordt ook wel vellingkant genoemd. Vaak zijn de klinkers zonder facet-rand voorzien van een afstandhouder. Deze zit aan de zijkant van de steen en zorgt ervoor dat de stenen niet te strak tegen elkaar aan liggen. Dit maakt de kans op beschadigen kleiner.

Beton stenen en klinkers met een kleurechte deklaag

Om de kleur lang mooi te houden wordt er een speciale kleurhoudende deklaag aangebracht.
De kleuren kunnen met een deklaag beter behouden worden en voorkomt een snelle slijtage en is en minder gevoelig voor vervuiling.

Beton stenen en klinkers met een uitgewassen deklaag

Uitgewassen betonstenen hebben een uitgewassen deklaag. Dit betekend dat de deklaag "gewassen" wordt zodat er een mooie bovenkant met kleurvaste steentjes ontstaat
Het uitwassen van de deze klinker zorgt er voor dat de betonklinker een mooie exclusieve uitstraling krijgt.
De toplagen worden licht gestraald met waterstralen waardoor dit een natuurlijke uitstraling krijgt.

Beton stenen en klinkers door-en-door steen

Bij een door-en-door klinker is de gehele beton klinker gekleurd. Er is gebruik gemaakt van 1 laag beton waardoor de gehele steen van hetzelfde gekleurde materiaal gemaakt

Onderhoud

Betonklinkers kunt u beter niet met een hogedrukspuit reinigen, dit beschadigt de klinker. De bestrating heeft behoorlijk te lijden onder de druk van de hogedrukreiniger
Op deze pagina kunt u terecht voor alle onderhoudstips.

Ons assortiment

Furora premium vlak

Strackstone


Metro Vlaksteen

Furora Premium slate

Tremico

Strackstone

De Strackstone is een door-en-door gekleurde betonsteen zonder facet. Een steen die de sfeer uitademt van een straatbaksteen. Deze steen is bovendien voorzien van een hydrofobeermiddel. Dit zorgt ervoor dat de steen waterafstotend is waardoor vocht en vuil minder snel in het oppervlak dringen. De betonsteen is geschikt voor een oprit, terras en tuinpad.
De steen is verkrijgbaar in acht kleuren : wijnroodwijnrood-antracietwijnrood-havannaantracietwijnrood-okerhavannahavanna-antraciet en oker. En is leverbaar in de maat 21x7x8 cm.

Metro vlaksteen

De Metro Vlaksteen is een betonsteen geschikt voor een oprit, tuinpad of terras. Het is een strakke betonsteen is een door-en-doorsteen en volledig gekleurd. Deze steen past in een mooie trendy, moderne tuin en heeft een mooi formaat. De Metro Vlaksteen is leverbaar in de afmeting 20x30x6 cm en in drie verschillende kleuren waaronder antraciet , grijs-zwart. en terra geel. De kleuren antraciet en grijs-zwart zijn ook leverbaar in de afmeting 20x30x4 cm en is alleen geschikt voor tuinpad of terras.

Tremico

Deze betonklinkers zijn voorzien van een facet en worden geproduceerd met een deklaag. De deklaag voorkomt een snelle slijtage en is en minder gevoelig voor vervuiling. De tremico is een betonklinker die geschikt is voor een grote diversiteit aan tuinstijlen. De betonklinkers zijn leverbaar in 11 verschillende kleuren: Oud bontBronsAntracietTwents bontHavannaGrijsHeideTexels bontRood-zwartBont en Zeeuws bont. en verkrijgbaar in verschillende formaten. Ook verkrijgbaar in waalformaat en dikformaat.

Furora premium vlak


Metro Trommelsteen

Furora Premium slate


 Maas & Waal Cobblestones


 

Metro Trommelsteen

De metro trommelsteen is te krijgen in zes verschillende kleuren en worden plat geproduceerd. Verkrijgbaar in grijs/zwartrood genuanceerdterrageel, antraciet, brons genuanceerd en in bruin-zwart. Dit is een door-en-doorsteen met verouderde uitstraling en past geweldig in elke tuin. Deze getrommelde stenen zijn ook geschikt voor uw oprit. Met de Metro trommelsteen zit u altijd goed. Leverbaar in de formaten: 15x20x6 cm, 20x30x6 cm, Dikformaat 21x7x7 cm en Waalformaat 20x5x7 cm

Maas & Waal Cobblestones

De maas & waal is een door-en-doorsteen. Deze is niet alleen ontzettend mooi om te zien maar is ook maatvast. Deze getrommelde stenen zijn leverbaar in 4 verschillende formaten en 6 verschillende kleuren. De variatie in kleur- en legpatronen is hiermee zeer uitgebreid. Dankzij de vele verschillende kleuren is er altijd een steen die bij u past. De cobblestones hebben een hoogwaardige kwaliteit, zijn zijn door en door gekleurd en ook nog geschikt voor de oprit. De stenen zijn leverbaar in de kleuren: Bruin genuanceerdMadridMurciaRood-genuanceerdAntraciet en Algarve en leverbaar in de formaten: 31,5x21x8 cm, 42x21x8 cm, Waalformaat 20x5x8 cm en Dikformaat 21x7x8 cm. 

Waarom Sierbestrating Nederland

Sierbestrating-Nederland is het adres voor de aanschaf van bestrating of terrastegels.
Doe uw voordeel met de gemakkelijke navigatie door de webwinkel van Sierbestrating-Nederland en maak uw keuze door de gewenste producten toe te voegen aan uw winkelwagen en verzend na goedkeuring uw bestelling.

Onze sterke punten en voordelen:

  • Vakkundige snelle levering binnen 2 tot 3 werkdagen 
  • Uiterst scherpe prijzen
  • Uitstekend advies van deskundig personeel

Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 085-130 56 49. Of stuur u ons dan gerust een mail op [email protected]

Voor beton stenen en klinkers bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast de beton stenen en klinkers bieden wij u een groot assortiment stenen en klinkers.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport