Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom

Terrastegels

Of u nu op zoek bent naar keramische tegels, Oud Hollandse tegels, gecoate of geïmpregneerde terrastegels, bij Sierbestrating-Nederland vindt u de tegel voor uw terras. Tegels van Tuinvisie en Excluton in zeer veel verschillende formaten en kleuren.

Terrastegels

Terrastegels

Keramische Tegels

Keramische Tegels

Oud Hollandse tegels

Oud Hollandse tegels

Tuintegels

Tuintegels

TERRASTEGELS

U bent bij Sierbestrating-Nederland aan het juiste adres voor de perfecte tegel voor uw terras. Sierbestrating-Nederland is leverancier van het een totaal assortiment tegels van een hoogwaardige kwaliteit. Uw hebt de keuze uit een zeer ruim en gevarieerd aanbod, van strak en modern, tot tegels met een mediterrane en met een landelijke uitstraling. 

TERRASTEGELS welke kieZen?

Uw terras bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin. Een tegel met structuur of tegels in wildverband kan zorgen voor een mediterrane uitstraling van uw tuin terwijl bijvoorbeeld een strakke antraciete tegel zonder facet je tuin een moderne uitstraling kan geven.

Het is goed om na te denken over wat u echt belangrijk vindt. Kiest u voor een tegel waarin speciale toeslagstoffen zijn verwerkt, dan beperkt dat bijvoorbeeld witte kalkuitbloei. Kiest u voor een gecoate tegel dan is de tegel bijvoorbeeld kleurvaster. Kiest u voor keramische tegels dan heeft u het voordeel van het zeer makkelijk schoon kunnen houden van uw terras. Kiest u daarentegen voor een Oud Hollandse tegel dan heeft u wel een betontegel maar met de uitstraling van natuursteen in uw tuin, en tegels die in zeer grote formaten te leveren zijn.

Een terras is een investering voor langere tijd dus als het budget het toelaat is de meerprijs van bijvoorbeeld een gecoate tegel of een keramische tegel ten opzichte van een beton terrastegel wellicht het overwegen waard.

TERRASTEGELS SOORTEN

Bij Sierbestrating-Nederland vindt u verschillende soorten terrastegels van hoge kwaliteit. Zo kunt u kiezen voor betonnen terrastegels, keramische tegels of Oud Hollandse tegels.

Voordelen keramische tegel: Het voordeel van keramische tegels, is dat het de meest onderhoudsvriendelijke tegel is.

Voordelen Schellevis tegels: Oud Hollandse tegels zijn duurder dan de meeste betontegels maar zijn van topkwaliteit en hebben een exclusieve uitstraling.

Voordelen Geocate terrastegel: Beton terrastegels worden onderverdeeld in geïmpregneerde terrastegels en gecoate tegels. De gecoate tegels zijn kleurvaster.

Op de webshop van Sierbestrating-Nederland vindt u al onze soorten terrastegels terug. De categorieën in de webshop zijn als volgt onderverdeeld:

Terrastegels: Betontegels gegroepeerd op de soort tegel; strak, facet, structuur, gecoat, vierkant, rechthoek, grootformaat, wildverband

Keramische tegels: gegroepeerd op dikte; keramische tegels van 2 cm, keramische tegel van 3 cm, keramische tegels met onderbeton, ceramidrain met waterbufferingsysteem

Oud Hollandse tegels: gegroepeerd op kleur; Carbon, Antraciet, Grijs, Crème, Taupe, Roodbruin

Tuintegels: hier vindt u het gehele aanbod tuintegels gegroepeerd per afmeting. Per afmeting wordt er geen onderscheid gemaakt tussen de verschillende materialen zoals beton of keramisch.

TERRASTEGELS KOPEN BIJ SIERBESTRATING-NEDERLAND

Wilt u terrastegels kopen? Bij Sierbestrating-Nederland terrastegels kopen levert u diverse voordelen op. Zo heeft u op onze webshop een zeer ruime keuze uit formaten, kleuren en structuren, zodat u de terrastegels koopt die perfect bij uw tuin passen. Bij Sierbestrating-Nederland profiteert u van een snelle levering en kwaliteit, zorgen wij dat uw order (mits in voorraad bij onze leverancier) binnen 4 a 5 werkdagen bij u thuis wordt geleverd. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs. Wij staan voor u klaar met deskundig advies. Voor terrastegels kopen van hoge kwaliteit is Sierbestrating-Nederland de beste optie!

 

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom