Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €1500,00 Gratis bezorging*
Levering met kooiaap, of kleine auto 12 meter ook mogelijk tegen meerprijs

Keramische Tegels 2 cm

Keramische buitentegels in uw terras bieden veel voordelen. De kleurvastheid, onderhoudsvriendelijkheid en bestendigheid tegen krassen en slijten maken dat u kiest voor dit product. Een opvallende keuze binnen de keramische terrastegels die Sierbestrating-Nederland levert zijn die in het formaat 30x120x2 Deze tegels hebben een houtlook en print en gelegd doen ze nog het meest denken aan een parketvloer. Daarnaast levert Sierbestrating-Nederland ook keramische terrastegels in de afmeting 60x60x2. Naast keramische terrastegels van 2 cm dikte vindt u in onze webshop ook keramische terrastegels van 3 cm en keramische terrastegels met onderbeton. Voor deze soorten wordt soms gekozen vanwege de eenvoudige verwerking van de tegels.

EIGENSCHAPPEN KERAMISCHE TEGELS 2 CM

  • Krasvast
  • Slijtbestendig
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Kleurvast 

De keramische terrastegels zijn kleurvast. doordat het een gebakken product is, vervaagt de kleur niet in de loop der jaren. De tegels zijn beter bestand tegen krassen en slijten. Schuivende tuinstoelen, naaldhakken en rijdend kinderspeelgoed veroorzaken dus niet snel beschadigingen op je nieuwe tegels. Ook vlekken of vervuiling zijn gemakkelijk te reinigen.

Keramische terrastegels Wood serie

Bij sierbestrating-Nederland vindt u zeer bijzondere keramische tegels. De keramische terrastegels 2 cm in het formaat 30x120 kenmerken zich door het houtmotief en de lange slanke afmetingen. Met dit formaat boots u zelfs het effect van parket in uw tuin na. Het resultaat: een prachtige vloer met de warme uitstraling van parket en de kwaliteit en het onderhoudsgemak van keramiek.

VERWERKING KERAMISCHE TEGELS

KERAMISCHE TEGELS 2 CM LEGGEN

Hoe goed keramische tegels ook zijn, alles valt of staat met de manier waarop het product verwerkt wordt. Door de geringe dikte en het daarbij behorende geringe gewicht van keramische tegels van 2 cm moet extra aandacht worden besteed aan de onderbouw. Laat het leggen dus bij voorkeur over aan een vakman. U komt meer te weten over de juiste manier van verwerking op de pagina keramische tegels.

KERAMISCHE TEGELS VOEGEN

Alle keramische tegels worden gelegd met een voeg. Voor het invoegen van uw terras kunt verschillende voegmortels gebruiken in bijpassende kleuren. Voor de verschillen van verwerking en welke keramische tegel voor uw terras het meest geschikt is en een video over de verwerking kunt u gebruik maken van de keuzehulp.

KERAMISCHE TEGELS AFWATERING

Omdat een terras van keramische tegels bijna totaal niet waterdoorlatend is (met uitzondering van de ceramidrain tegels is het goed van te voren te bekijken of in of naast het terras afwatering moet worden aangebracht. Sierbestrating Nederland levert zeer mooie lijngoten die bijna niet zichtbaar in het terras verwerkt kunnen worden.

KERAMISCHE TEGELS 2 CM SCHOONMAKEN

De Tuinvisie® keramische tegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te houden. Vanwege de lage vochtopname van een keramische tegel zal vuil zich niet snel hechten aan de tegel en zorgt een goede regenbui al voor voldoende reiniging van uw terras. Mochten er toch vlekken of vuil zichtbaar zijn op uw terras dan is het wassen van het terras met een borstel en water aangelengd met Fixs bioreiniger of bij groene aanslag Fixs groene aanslag reiniger al voldoende. Het is daarom niet nodig om uw terras schhon te maken met een hogedrukspuit. Alhoewel de tegel misschien er goed tegen bestand is is de kans op het uitspuiten van de voeg aanwezig.

KERAMISCHE TERRASTEGELS 2 CM KOPEN

Voor een mooie duurzame keramische terrastegel bent u bij Sierbestrating-Nederland op het juiste adres. Op sierbestrating-nederland.nl vindt u een ruim assortiment aan 60x60x2 cm keramische tegels en daarnaast ook de bijzondere op parket lijkende keramische tegels 30x120x2. Sierbestrating-Nederland levert uw keramische terrastegel voor een zeer scherpe prijs en een zeer snelle levertijd.

 

 

 

 

Lees meer
Lees minder

Oxxobase-platen

€20,95
Prijs: €20,95 / Vierkante meter

Madera Driftwood 30x120x2

Bent u op zoek naar een opvallende, onderhoudsvriendelijke e..
€67,50
Prijs: €67,50 / Vierkante meter

Madera Scrapewood 30x120x2

Bent u op zoek naar een opvallende, onderhoudsvriendelijke e..
€67,50
Prijs: €67,50 / Vierkante meter

Memphis 60x60x2 cm

€32,50
Prijs: €32,50 / Vierkante meter

Boston 60x60x2

Keramische tegels bieden veel voordelen voor een terras. De ..
€32,50
Prijs: €32,50 / Vierkante meter

Atlanta 60x60x2 cm

Keramische tegels bieden veel voordelen voor een terras. De ..
€32,50
Prijs: €32,50 / Vierkante meter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €1500,00 Gratis bezorging*
Levering met kooiaap, of kleine auto 12 meter ook mogelijk tegen meerprijs