Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom

Terrastegels

Hier vindt u alle betonnen terrastegels gesorteerd op soort tegel. Voor de oprit, gecoat, met structuur, een strakke tegel of met facet, rechthoekig, vierkant of in een zeer groot formaat. In deze categorieën vindt u snel de tegel die u zoekt.

Vierkante Tegels

Vierkante Tegels

Rechthoekige Tegels

Rechthoekige Tegels

Groot Formaat Tegels

Groot Formaat Tegels

Betontegels Strak

Betontegels Strak

Terrastegels Antraciet Zwart

Terrastegels Antraciet Zwart

Terrastegels Gecoat

Terrastegels Gecoat

Betontegels Facet

Betontegels Facet

Terrastegels Wildverband

Terrastegels Wildverband

Betontegels Structuur

Betontegels Structuur

Geschikt Voor De Oprit

Geschikt Voor De Oprit

Terrastegels

Uw terras bepaalt voor een aanzienlijk deel de sfeer in uw tuin. Met de juiste terrastegel creëert u de sfeer die u graag wilt, klassiek, modern, stoer, landelijk of bijvoorbeeld mediterraans. In het ruime assortiment van Sierbestrating-Nederland vindt u de juiste terrastegel voor uw tuin. Door de onderverdeling in type tegel zoals; gecoat, vierkant grootformaat, strak of met facet vindt u snel de terrastegel die bij uw tuin past. Wij leveren het complete aanbod hoogwaardige terrastegels van Tuinvisie® en Excluton®.

terrastegels welke kiezen?

De kleur of de afmeting van de tegel kan heel bepalend zijn voor de uitstraling.

Mediterrane tuin: Bent u op zoek naar een terras met een mediterrane uitstraling dan vindt onder tegels met structuur of gelegd in wildverband misschien precies wat u zoekt.

Moderne tuin: Bent u op zoek naar een terras met een moderne of stoere uitstraling, dan zijn strakke antraciet tegels of tegels in grootformaat de beste keuze.

Klassieke tuin: Wilt u juist genieten in een tuin met een klassieke uitstraling dan zijn vierkante of rechthoekige tegels met een kleinere afmeting of tegels met facet misschien de beste keuze.

Door het ruime assortiment terrastegels van Tuinvisie® en Excluton® in de webshop van Sierbestrating-Nederland vindt u altijd de terrastegel die bij u past.

Terrastegels maten

Bij Sierbestrating-Nederland vindt u terrastegels in diverse maten. Hieronder geven we een overzicht van ons aanbod:

Voor welke stijl of kleur u ook kiest, Sierbestrating-Nederland biedt u hoge kwaliteit terrastegels in veel verschillende afmetingen!

terrastegels soorten

Sierbestrating-Nederland biedt u diverse soorten betonnen terrastegels van hoge kwaliteit. De terrastegels zijn als volgt onderverdeeld: vierkante tegels, rechthoekige tegels, grootformaat tegels, antraciet zwarte tegels, strakke tegels, tegels met facet, tegels met structuur, gecoate tegels, tegels in wildverband, tegels geschikt voor de oprit.

Zoekt u een grootformaattegel en ziet u het gewenste formaat niet erbij staan, kijk dan ook onder oud Hollandse tegels Deze tegels zijn in zeer grote formaten te verkrijgen.

Zoekt u een zo onderhoudsvriendelijk mogelijk terras of tegels die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn, kijk dan ook naar onze keramische tegels. De keramische tegels zijn vaak wel duurder dan de betonnen terrastegel, maar het voordeel van de keramische tegels is dat het de meest onderhoudsvriendelijke tegel is.

Onder Tuintegels vindt u alle soorten tegels, niet gesorteerd op vorm of eigenschap maar op afmetingen. Alle tegels in de populaire formaten 60x60 tegels of 80x80 tegels

Terrastegels gecoat

De bedoeling van uw nieuwe terras is dat dit jarenlang mooi blijft. Terrastegels die gecoat zijn hebben een langere levensduur en zijn door de extra laag beter bestand tegen weersinvloeden. Uw bestrating is bovendien beter bestand tegen vlekken en groene aanslag. Terrastegels die gecoat zijn zijn ook kleurvaster dan andere betontegels. Bij Sierbestrating-Nederland vindt u een ruim assortiment gecoate terrastegels.

Welke terrastegels zijn geschikt voor de oprit?

Niet alle terrastegels zijn ook te gebruiken voor de oprit en/of parkeerplaatsen. Vooral de dikte van de tegel maar ook de afwerking van de toplaag bepaalt of een tegel bruikbaar is voor de oprit. Om het u makkelijk te maken heeft Sierbestrating-Nederland onder terrastegels een aparte categorie 'Geschikt voor de oprit' met alle geschikte terrastegels. Zoekt u grootformaattegels die zware belastingen aankunnen kijk dan ook onder terrastegels; Oud Hollandse tegels Schellevis. Deze producent heeft in het assortiment grote tegels met een dikte van 8,10 en 12 cm.

Tips om uw terrastegels te onderhouden/reinigen

Buitentegels krijgen het zwaarder te verduren dan tegels binnen uw woning. Een aantal tips om uw terrastegels te onderhouden/reinigen, helpen u om zo lang mogelijk te genieten van de tegels op uw terras. Wist u bijvoorbeeld dat u met regelmatig licht schrobben met lauwwarm water vaak al voldoende is? Door dit met regelmaat te doen, voorkomt u dat de aanslag de kans krijgt zich zwaarder te hechten. 

Terrastegels van topkwaliteit koopt u bij Sierbestrating-Nederland!

Bent u op zoek naar terrastegels van topkwaliteit? Dan koopt u die natuurlijk bij Sierbestrating-Nederland! Wij hebben inmiddels tientallen jaren ervaring met het leveren van alle soorten en maten terrastegels, tuintegels en andere buitentegels. In onze online winkel bestelt u de tegels voor uw terras bovendien voor vaste lage prijzen. Terrastegels van topkwaliteit koopt u die bij ons ook nog eens met het voordeel van een snelle en vakkundige aflevering. Door terrastegels te kopen bij Sierbestrating-Nederland, profiteert u bovendien van uiterst scherpe prijzen!

Veelgestelde vragen

 

Wat kosten terrastegels?

De prijs van terrastegels verschilt per soort tegel. Er is onderscheid tussen onbehandelde betontegels, gecoate en geïmpregneerde tegels. De meerprijs van bijvoorbeeld een gecoate tegel is wellicht het overwegen waard vanwege de voordelen die het oplevert qua onderhoud. Zodra u een keuze maakt, krijgt u op de website niet alleen informatie over de prijzen maar ook over de producten en de gewenste manier van leggen. Bij Sierbestrating-Nederland kunt u ervan uitgaan dat u kwaliteit in handen heeft.

Welke terrastegels kiezen?

Bij de keuze voor terrastegels is het belangrijk om met de volgende aspecten rekening te houden: kleur, materiaal en sfeer. Het is ook verstandig om goed te kijken naar weersinvloeden bij het kiezen van de juiste tegels. Heeft u bijvoorbeeld een overdekt terras of niet, en ligt de vloer in de zon of juist in de schaduw?

Wat is het verschil tussen een gecoate terrastegel en een gewone betontegel?

Terrastegels die gecoat zijn hebben een langere levensduur en zijn door de extra laag beter bestand tegen weersinvloeden. Uw bestrating is bovendien beter bestand tegen vlekken en groene aanslag. Terrastegels die gecoat zijn zijn ook kleurvaster dan andere betontegels. Bij Sierbestrating-Nederland vindt u een ruim assortiment gecoate terrastegels.

Welke terrastegels verkleuren niet?

Dat zijn over het algemeen keramisch tegels en andere gebakken tegels. Deze zijn namelijk kleurvast, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor het valer worden van de tegels door zonlicht. U kunt dus veel langer genieten van de kleuren van de terrastegels en bovendien is uw terras ook heel eenvoudig schoon te maken. Gecoate terrastegels zijn ook beter bestand tegen verkleuring dan geïmpregneerde terrastegels.

hoe terrastegels leggen?

Tegels zijn tijdens het leggen zeer gevoelig voor beschadigingen. Hier houdt u rekening mee door de tegels niet over elkaar heen te schuren. Begin de bestrating altijd vanaf een vast punt, zoals een muur. Voor een goede afwatering laat u uw terras per strekkende meter minimaal 1 centimeter aflopen. Wanneer u terrastegels gaat leggen, plaats dan eerst alle hele stenen en rond daarna pas het knipwerk af. Leg de tegels het liefst met een voeg van minimaal 3 millimeter. Deze voeg voorkomt beschadigingen aan de randen en hoeken van de tegels door krimp en uitzetting. Voor het invoegen zijn er Tuinvisie® voegmortels verkrijgbaar. Voegzand kan ook, als het gewassen en gedroogd is. Voeg nooit in met brekerzand. Kijk voor uitgebreide adviezen over het leggen en onderhouden van u terras onder keuzehulp & advies

Hoe maak je terrastegels schoon?

Het reinigen van terrastegels hangt af van de hoeveelheid aanslag. Wanneer u het terras regelmatig schoonmaakt, zal het een stuk eenvoudig zijn dan wanneer u dit één keer per jaar doet. In de meeste gevallen voldoen een emmer wat lauwwarm water om de tegels met een borstel schoon te schrobben. In het geval van hardnekkige aanslag kunt u ook een niet-agressief reinigingsmiddel gebruiken, zoals groene zeep.

Welk zand tussen terrastegels?

Na het leggen van terrastegels is het belangrijk om de voegen tussen de tegels te voorzien van schoon inveegzand. Het draagt bij aan de stevigheid van uw terras. Ook niet onbelangrijk is dat u met inveegzand een goede bescherming hebt tegen onkruid dat tussen de voegen opkomt.

Welk zand gebruiken onder terrastegels?

Voor een goede en stevige ondergrond voor het terras wordt over het algemeen gebruik gemaakt van straatzand, ook wel bekend als witzand of ophoogzand. Dit zand zorgt voor een bijzonder stabiele ondergrond en heeft als voordeel dat regenwater ook makkelijker weg kan vloeien zonder dat de tegels verzakken.

Waarom terrastegels bestellen bij Sierbestrating-Nederland?

Sierbestrating-Nederland heeft jarenlange ervaring met het verkopen van terrastegels. En wij verkopen het complete Tuinvisie® assortiment met de hoogste kwaliteit. Dit geeft u de zekerheid dat u een erkend product bestelt en zo haalt u ook het maximale uit uw tuin. Wij doen altijd ons uiterste best om aan huis te leveren en zorgen voor een snelle verzending van vier a vijf werkdagen. Heeft u terrastegels nodig? Kies dan voor Sierbestrating-Nederland!

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    In verband met vakantie zijn wij gesloten. Verbergen
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom