Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €1500,00 Gratis bezorging*
Levering met kooiaap, of kleine auto 12 meter ook mogelijk tegen meerprijs

Terrastegels

Hier vindt u alle betonnen terrastegels gesorteerd op soort tegel. Voor de oprit, gecoat, met structuur, een strakke tegel of met facet, rechthoekig, vierkant of in een zeer groot formaat. In deze categorieën vindt u snel de tegel die u zoekt.

Vierkante Tegels

Vierkante Tegels

Rechthoekige Tegels

Rechthoekige Tegels

Groot Formaat Tegels

Groot Formaat Tegels

Betontegels Strak

Betontegels Strak

Terrastegels Antraciet Zwart

Terrastegels Antraciet Zwart

Terrastegels Gecoat

Terrastegels Gecoat

Betontegels Facet

Betontegels Facet

Betontegels Structuur

Betontegels Structuur

Geschikt Voor De Oprit

Geschikt Voor De Oprit

Terrastegels

Uw terras bepaalt voor een aanzienlijk deel de sfeer in uw tuin. Met de juiste terrastegel creëert u de sfeer die u graag wilt, klassiek, modern, stoer, landelijk of bijvoorbeeld mediterraans. In het ruime assortiment van Sierbestrating-Nederland vindt u de juiste tegel voor uw tuin. Door de onderverdeling in type tegel zoals; gecoat, vierkant grootformaat, strak of met facet vindt u snel de tegel die bij uw tuin past. Wij leveren het complete aanbod hoogwaardige terrastegels van Tuinvisie®.

Welke terrastegels kiezen?

De kleur of de afmeting van de tegel kan heel bepalend zijn voor de uitstraling. Bent u op zoek naar een terras met een mediterrane uitstraling dan vindt onder tegels met structuur of gelegd in wildverband misschien precies wat u zoekt. Bent u op zoek naar een terras met een moderne of stoere uitstraling, dan zijn strakke antraciet tegels of tegels in grootformaat de beste keuze. Wilt u juist genieten in een tuin met een klassieke uitstraling dan zijn vierkante of rechthoekige tegels met een kleinere afmeting of tegels met facet misschien de beste keuze. Door het ruime assortiment terrastegels van Tuinvisie® in de webshop van Sierbestrating-Nederland vindt u altijd de terrastegel die bij u past.

Terrastegels gecoat

De bedoeling van uw nieuwe terras is dat dit jarenlang mooi blijft. Terrastegels die gecoat zijn hebben een langere levensduur en zijn door de extra laag beter bestand tegen weersinvloeden. Uw bestrating is bovendien beter bestand tegen vlekken en groene aanslag. Terrastegels die gecoat zijn zijn ook kleurvaster dan andere betontegels. Bij Sierbestrating-Nederland vindt u een ruim assortiment gecoate terrastegels.

Terrastegels maten

Bij Sierbestrating-Nederland vindt u terrastegels in diverse maten. Hieronder geven we een overzicht van ons aanbod:

  1. Terrastegels 30x60
  2. Terrastegels 40x80
  3. Terrastegels 50x50
  4. Terrastegels 60x60
  5. Terrastegels 80x80
  6. Terrastegels 100x100

Voor welke stijl of kleur u ook kiest, Sierbestrating-Nederland biedt u hoge kwaliteit terrastegels in veel verschillende afmetingen!

Soorten terrastegels

Sierbestrating-Nederland biedt u diverse soorten betonnen terrastegels van hoge kwaliteit. De terrastegels zijn als volgt onderverdeeld: vierkant, rechthoek, grootformaat, wildverband, strak, facet, structuur, gecoat, geschikt voor de oprit.

Zoekt u een grootformaattegel en ziet u het gewenste formaat niet erbij staan, kijk dan ook onder oud hollandse tegels Deze tegels zijn in zeer grote formaten te verkrijgen.

Zoekt u een zo onderhoudsvriendelijk mogelijk terras of tegels die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn, kijk dan ook naar onze keramische tegels. De keramische tegels zijn vaak wel duurder dan de betonnen terrastegel maar het voordeel van de keramische tegels is dat het de meest onderhoudsvriendelijke tegel is. 

Kwaliteit terrastegels kopen

Bent u van plan om terrastegels te kopen? Dan zit u goed bij Sierbestrating-Nederland! Wij verkopen namelijk het volledige Tuinvisie® assortiment. Dit geeft u de zekerheid dat u een erkend product van uitstekende kwaliteit in huis haalt. Doe uw voordeel met de gemakkelijke navigatie door de webshop en maak u keuze door de gewenste producten toe te voegen aan uw winkelwagen. Door terrastegels te kopen bij Sierbestrating-Nederland, profiteert u bovendien van uiterst scherpe prijzen!

Veelgestelde vragen

Hoe terrastegels leggen?

Tegels zijn tijdens het leggen zeer gevoelig voor beschadigingen. Hier houdt u rekening mee door de tegels niet over elkaar heen te schuren. Begin de bestrating altijd vanaf een vast punt, zoals een muur. Voor een goede afwatering laat u uw terras per strekkende meter minimaal 1 centimeter aflopen. Wanneer u terrastegels gaat leggen, plaats dan eerst alle hele stenen en rond daarna pas het knipwerk af. Leg de tegels het liefst met een voeg van minimaal 3 millimeter. Deze voeg voorkomt beschadigingen aan de randen en hoeken van de tegels door krimp en uitzetting. Voor het invoegen zijn er Tuinvisie® voegmortels verkrijgbaar. Voegzand kan ook, als het gewassen en gedroogd is. Voeg nooit in met brekerzand.

Kijk voor uitgebreide adviezen over het leggen en onderhouden van u terras onder keuzehulp & advies

Wat kosten terrastegels?

De prijs van terrastegels verschilt per soort tegel. Er is onderscheid tussen onbehandelde betontegels, gecoate en geïmpregneerde tegels. De meerprijs van bijvoorbeeld een gecoate tegel is wellicht het overwegen waard vanwege de voordelen die het oplevert qua onderhoud. Zodra u een keuze maakt, krijgt u op de website niet alleen informatie over de prijzen maar ook over de producten en de gewenste manier van leggen. Bij Sierbestrating-Nederland kunt u ervan uitgaan dat u kwaliteit in handen heeft.

Wat is het verschil tussen een gecoate terrastegel en een gewone betontegel?

Terrastegels die gecoat zijn hebben een langere levensduur en zijn door de extra laag beter bestand tegen weersinvloeden. Uw bestrating is bovendien beter bestand tegen vlekken en groene aanslag. Terrastegels die gecoat zijn zijn ook kleurvaster dan andere betontegels. Bij Sierbestrating-Nederland vindt u een ruim assortiment gecoate terrastegels.

Welke terrastegels zijn geschikt voor de oprit?

Niet alle terrastegels zijn ook te gebruiken voor de oprit en/of parkeerplaatsen. Vooral de dikte van de tegel maar ook de afwerking van de toplaag bepaalt of een tegel bruikbaar is voor de oprit. Om het u makkelijk te maken heeft Sierbestrating-Nederland onder terrastegels een aparte categorie 'Geschikt voor de oprit' met alle geschikte terrastegels. Zoekt u grootformaattegels die zware belastingen aankunnen kijk dan ook onder terrastegels; Oud Hollandse tegels Schellevis. Deze producent heeft in het assortiment grote tegels met een dikte van 8,10 en 12 cm.

Waarom terrastegels bestellen bij Sierbestrating-Nederland?

Sierbestrating-Nederland heeft jarenlange ervaring met het verkopen van terrastegels. En wij verkopen het complete Tuinvisie® assortiment met de hoogste kwaliteit. Dit geeft u de zekerheid dat u een erkend product bestelt en zo haalt u ook het maximale uit uw tuin. Wij doen altijd ons uiterste best om aan huis te leveren en zorgen voor een snelle verzending van vier a vijf werkdagen. Heeft u terrastegels nodig? Kies dan voor Sierbestrating-Nederland!

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €1500,00 Gratis bezorging*
Levering met kooiaap, of kleine auto 12 meter ook mogelijk tegen meerprijs