Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom

Tuinelementen

Opsluitbanden, grind of split met ecco-gravelplaten en antiworteldoek. Alles wat u naast sierbestrating zoekt voor uw tuin vindt u bij Sierbestrating-Nederland. Ook uw traptreden en U- en L- elementen bestelt u hier.

Traptreden en Bielzen

Traptreden en Bielzen

Opsluitbanden

Opsluitbanden

U en L elementen

U en L elementen

Grind en Split

Grind en Split

Split platen en Anti-worteldoek

Split platen en Anti-worteldoek

Tuinelementen

Naast terrastegels, stenen en klinkers, muurelementen (stapelblokken) heeft Sierbestrating-Nederland alle andere producten die u zoekt voor uw tuin uit het Tuinvisie® assortiment.

grind en split

Sierbestrating-Nederland levert een uitgebreid assortiment aan grind en split. Verschillende sorteringen van 2-8mm, 8-16mm tot aan brokjes van 25-40mm en zelfs keien en brokken. Maar ook in veel verschillende kleuren, van antraciet grind en split als bijvoorbeeld Ardennersplit of Basaltsplit, blauw split zoals Icy blue split en ook echt wit grind en split zoals het Carrara split.

antiworteldoek en eccogravel platen

Om het grind of de split goed te kunnen verwerken in uw oprit of voortuin levert Sierbestrating-Nederland ook de producten als antiworteldoek en ecco-gravelplaten. 

opsluitbanden

Naast stenen of tegels die u heeft besteld voor uw oprit of terras, heeft u natuurlijk ook opsluitbanden en zand nodig voor de aanleg. Opsluitbanden van 5x15x100cm voor een klein paadje tot zware banden als 8x20x100 en 10x20x100 voor uw oprit. Ophoogzand, vulzand, voegzand en brekerzand leveren we in kleine zakken van 25 kg, maar ook in grote bigbags van 1000 kilo.

tuinelementen voor hoogteverschillen

Wilt u een trappartij in de tuin of wilt u hoogteverschillen opvangen of juist creëren? Daarvoor kunt u terecht in de categorie traptreden en bielzen of U-en L elementen. Met de L -en U-elementen vangt u moeiteloos hoogteverschillen tot 1 meter op in uw tuin, of creëert u gemakkelijk een robuuste verhoogde plantenborder met 40 cm, 60 cm of 80 cm hoogte.

Tuinelementen kopen bij Sierbestrating-Nederland

Sierbestrating-Nederland verkoopt het complete assortiment tuinelementen van Tuinvisie®. Dit zijn allemaal producten van een hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Heeft u een vraag of wilt u deskundig advies dan kunt u ons altijd bellen of stuur ons gerust een mail. Al uw tuinelementen koopt u bij Sierbestrating-Nederland voor een scherpe prijs en met een snelle levering van 4 à 5 werkdagen, mits het product op voorraad is bij de leverancier.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    In verband met vakantie zijn wij gesloten. Verbergen
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom