Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €1500,00 Gratis bezorging*
Levering met kooiaap, of kleine auto 12 meter ook mogelijk tegen meerprijs

Grind / Split & Zand

Grind en split van natuursteen, bijvoorbeeld basalt en graniet, grotere keien van bijvoorbeeld lava of kleinere voor schanskorven vindt u bij Sierbestrating-Nederland. Maar ook bijpassende producten als, eccogravelplaten, gronddoek, zand en tuingrond.

Grind en Split

Grind en Split

Keien en Brokken

Keien en Brokken

Split platen en Anti-worteldoek

Split platen en Anti-worteldoek

Zand

Zand

Potgrond en Tuinaarde

Potgrond en Tuinaarde

GRIND/ SPLIT

Sierbestrating-Nederland heeft een groot assortiment van grind en split voor uw tuin en/of oprit. Voor een kleine gedeelte in de tuin waar u grind/split wil, hebben we zakken van 20 kilo maar als u een veel nodig heeft voor bijvoorbeeld de oprit kunnen we alle soorten grind of split ook leveren in bigbag’s van 1000 kilo.

KEIEN/ BROKKEN

Keien en brokken kunnen een mooi accent vormen in de tuin. De brokken kunnen ook worden toegepast in de populaire schanskorven. Om een accent toe te voegen in uw grind/ splitverharding zijn er brokken te leveren van hetzelfde materiaal als het split.

ECCOGRAVELPLATEN/ GRONDDOEK

Daarnaast levert Sierbestrating-Nederland ook eccogravel-platen en gronddoek. Deze grindplaten zorgen ervoor dat grind en split op zijn plek blijft liggen en niet gaat schuiven. Dit is vooral belangrijk als u grind of split toepast op uw oprit. Onder alle halfverhardingen is het verstandig om gronddoek/ antiworteldoek toe te passen. Dit doek is geheel waterdoorlatend maar houdt onkruid tegen en zorgt ervoor dat de grind/ splitverharding niet in de ondergrond wordt gedrukt.

ZAND

Als u nieuwe bestrating koopt heeft u natuurlijk ook zand nodig voor de ondergrond. Sierbestrating-Nederland levert vul /ophoogzand en brekerszand in kleine zakken van 25 kilo maar ook per bigbag van 1000 kilo. Daarnaast vindt u bij ons ook metselzand, voegzand (ook zwart) en zilverzand. Als onderbouw onder keramische bestrating en kunstgras levert Sierbestrating-Nederland Solid-Base een uniek, licht, duurzaam en makkelijk te verwerken product.

POTGROND EN TUINAARDE

Om uw nieuwe tuin helemaal af te maken levert Sierbestrating-Nederland ook de tuingrond voor in uw nieuwe bloembakken van stapelblokken of uw nieuwe mooie strakke borders naast het terras. Het enige wat u niet bij ons kan bestellen zijn de planten. Maar daar kunt u natuurlijk ook een dagje uit van maken, de beplanting uitzoeken bij een lokale plantenkweker bij u in de buurt. 

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €1500,00 Gratis bezorging*
Levering met kooiaap, of kleine auto 12 meter ook mogelijk tegen meerprijs