Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*

Grind / Split & Zand

Siergrind en split van natuursteen zoals bijvoorbeeld basalt en graniet, grotere keien van bijvoorbeeld lava of kleinere voor schanskorven vindt u bij Sierbestrating-Nederland. Maar ook bijpassende producten als bijvoorbeeld eccogravel en grondoek.

Grind en Split

Grind en Split

Keien en Brokken

Keien en Brokken

Ecco Gravel

Ecco Gravel

Zand

Zand

Grind/ Split/ Keien/ Eccogravel

Grind/split worden veel gebruikt in de tuin, als decoratie van halfverharding voor paden of opritten. Het grote nadeel is dat grind en split verschuiven wanneer het belast wordt. Met Ecco hebben we hier een oplossing voor. De platen zorgen ervoor dat slijpen en splitsen niet verschuiven wanneer er met auto's overheen gereden wordt.

Assortiment bestaat uit:

  • Grind en Split
  • Ecco Gravel
  • Keien en Brokken
  • Zand

Hoeveelheid splitsen en malen per M²

Bij de standaard afmetingen van 0-5 tot 16-32 mm grootte rekenen wij +/- 100 kg per m² voor 5 cm dikte. Gaat men gebruik van Ecco grind kan men gaan van ongeveer 70 kg per m².

Compleet assortiment tuinmaterialen

Naast de tuinelementen leveren wij een compleet programma sierbestrating. Welke producten leveren wij allemaal ? Leverbaar in ons assortiment zijn de Terrastegels, Stenen en klinkers, Keramische tegels, Schuttingen-Vlonders, Split/grind/zand, kunstgras, tuinverlichting, afwaterings producten, lijm en kit, voegmortels en voegzand.

Voor Grind / Split / Keien / Ecco grind gebogen bij Sierbestrating Nederland aan het juiste adres.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven € 799,00 Gratis bezorging*
Transportkosten onder € 799,00 - € 95,00 Transport*