Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €1500,00 Gratis bezorging*
Levering met kooiaap, of kleine auto 12 meter ook mogelijk tegen meerprijs

Potgrond en Tuinaarde

Als  het nieuwe terras is aangelegd en de bloembakken van stapelblokken zijn opgebouwd, is het natuurlijk ook nodig om de borders aan te pakken en de beplanting te gaan planten. Voor het vullen van de bloembakken, het ophogen en egaliseren van de borders en het verrijken van uw tuingrond levert Sierbestrating-Nederland potgrond, bemeste tuinaarde, tuinturf en aanplantgrond.

Kwalitatieve potgrond en tuinaarde van Culvita

De potgrond en tuinaarde die Sierbestrating-Nederland aanbiedt komt van Culvita, een nederlands bedrijf wat al meer dan 75 jaar potgrond maakt en garant staat voor kwalitatief hoogstaande producten. De kwaliteit van de potgrond die u koopt is heel bepalend voor het resultaat wat er mee wordt bereikt in de tuin. Met de potgrond en tuinaarde die Sierbestrating-Nederland levert weet u dat u kwaliteit voor uw tuin in huis haalt.

Welke potgrond is waarvoor geschikt?

Er zijn zoveel verschillende soorten tuingrond te bestellen omdat de toepassing en de soort beplanting bepaalt welke tuingrond het beste resultaat geeft. Het verschil zit hem vaak vooral in de soort bemesting die aan de tuingrond is toegevoegd, de PH (zuurgraad) van de tuingrond, en de hoeveelheid organische stof in de tuingrond. Hieronder volgt een kort overzicht welke tuingrond waarvoor geschikt is.

Bemeste tuinaarde: bedoeld voor het aanvullen, egaliseren en ophogen van borders. 

Tuinturf: geschikt als bodemverbeteraar voor alle soorten beplanting en in het speciaal voor zuurminnende planten. Het effect wat er mee bereikt wordt is dat de grond meer organische stof bevat, beter water vasthoudt en luchtiger wordt.

Potgrond universeel: Geschikt voor alle beplanting. Is een mengsel van veengronden met een startersbemesting die tot 6 weken een boost geeft aan uw beplanting. Minder geschikt voor zuurminnende planten.

Aanplantgrond: grootste verschil met andere potgronden is, dat aan deze grond effectieve rhizobacterieën en schimmels zijn toegevoegd die de wortelontwikkeling van planten stimuleert. Voor het aanplanten en verplanten.

Tuingrond kopen bij Sierbestrating-Nederland

Ook voor potgrond, tuinturf, tuinaarde en franse boomschors bent u bij Sierbestrating-Nederland aan het goede adres. Wij leveren naast sierbestrating ook alle andere producten om uw tuin helemaal af te maken. Producten als tuinverlichting, tuinmeubilair, kunstgras en schuttingen maar dus ook grond. Alle producten worden geleverd voor een zeer scherpe prijs en met een snelle levering van 4 tot 5 werkdagen, mits de producten op voorraad zijn bij onze leverancier.

 

 

 

Lees meer
Lees minder

Franse boomschors 40 liter

€10,50
Prijs: €10,50 / 40 Liter

Bemeste tuinaarde 40 liter

€3,50
Prijs: €3,50 / 40 Liter

Tuinturf 40 liter

€4,99
Prijs: €4,99 / 40 Liter

Aanplantgrond 40 liter

€6,99
Prijs: €6,99 / 40 Liter

Potgrond universeel 40 liter

€5,50
Prijs: €5,50 / 40 Liter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €1500,00 Gratis bezorging*
Levering met kooiaap, of kleine auto 12 meter ook mogelijk tegen meerprijs