Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom

Grind - Split platen en Anti-worteldoek

Als u grind of split in uw tuin wilt, wilt u er natuurlijk voor zorgen dat deze halfverharding er ook na lange tijd nog mooi uitziet en dat er niet teveel onkruid tussen door komt. Daarvoor heeft Sierbestrating-Nederland de juiste producten, anti-worteldoek en splitplaten.

ECCOgravel 120x160x3cm Zwart

Eccogravelplaten zorgen voor stabiliteit van grind of split ..
€12,99
Prijs: €12,99 / Vierkante meter

ECCOgravel 120x160x3 cm Grijs

Eccogravelplaten zorgen voor stabiliteit van grind of split ..
€14,99
Prijs: €14,99 / Vierkante meter

ECCOgravel 120x160x3cm Wit

Eccogravelplaten zorgen voor stabiliteit van grind of split ..
€13,99
Prijs: €13,99 / Vierkante meter

Gronddoek 105cm breed

Gronddoek/ worteldoek is de perfecte ondergrond voor kunstgr..
€0,99
Prijs: €0,99 / Vierkante meter

Gronddoek 210cm breed

Gronddoek is de perfecte ondergrond voor kunstgras, grind of..
€1,09
Prijs: €1,09 / Vierkante meter

Anti-Worteldoek 420cm breed

Gronddoek is de perfecte ondergrond voor kunstgras, grind of..
€1,05
Prijs: €1,05 / Vierkante meter

anti worteldoek gebruiken onder grind of split

Sierbestrating-Nederland adviseert om altijd anti-worteldoek gronddoek ook wel toe te passen onder uw grind of split. Anti-worteldoek gebruiken heeft meerdere voordelen. 

voordelen van anti-worteldoek/ gronddoek

  • onderdrukken van de onkruidgroei in het grind of split of onder uw vlonder
  • drukspreiding zodat er minder snel kuilen in uw grindpad ontstaan
  • tegengaan vervuiling van ondergrond in het grind of split

eigenschappen worteldoek/ gronddoek

Antiworteldoek is gemaakt van geweven textiel en is zeer waterdoorlatend maar dicht genoeg geweven om onkruid en wortels van planten tegen te houden. Het materiaal gaat jaren lang mee en is goed uv-bestendig.

Het gronddoek kan met grondpennen worden vastgezet en het is verstandig om de snijranden een stukje om te slaan onder uw grindverharding of onder de opsluitband door te laten lopen.

Het worteldoek wordt bijna standaard gebruikt onder een houten vlonder of composieten vlonder om onkruidgroei te remmen.

Waarom Ecco Gravel platen onder de oprit

Grind verschuift wanneer het belast wordt, waardoor het erg onderhoudsintensief kan zijn als het wordt toegepast op de oprit. Met ECCOgravel biedt Sierbestrating-Nederland dé oplossing voor dit probleem.

ECCOgravel-platen zorgen ervoor dat grind en split op de plek blijft liggen. De platen creëren een sterk oppervlak dat prima kan worden belast. Zelfs wanneer er auto’s overheen rijden, zal het materiaal niet verschuiven.

voordelen ECCOgravel splitplaten

  • het geotextiel onder de plaat zorgt voor het onderdrukken van onkruidgroei.
  • geen vermenging van de ondergrond met het grind of split van de oprit
  • compleet waterdoorlatend
  • de ECCOgravel grindplaten leggen het grind vast zodat het niet verschuift.

eigenschappen van Ecco Gravel grindmatten

De platen zijn standaard voorzien van waterdoorlatend geotextiel. Onkruid krijgt door deze textiellaag minder kans en kiezels komen niet onder de plaat terecht, terwijl hemelwater wel gewoon snel afgegeven kan worden aan de bodem. ECCOgravel is UV-bestendig en wordt gemaakt van recyclebaar polypropyleen. Het product is uitgebreid getest op belasting, verlijming, sterkte, dikte, UV-bestendigheid en veiligheid. Dankzij deze uitgebreide tests, weet je je bij aankoop van ECCOgravel absoluut gegarandeerd van een Europees kwaliteitsproduct.

soorten grind/split matten

De splitplaten van ECCO-gravel worden geleverd in een handzame afmeting van 120x80 cm (dubbelgevouwen) en zijn 3 cm dik. Per plaat is de oppervlakte dus 120x160 cm.

De platen worden geleverd in drie kleuren, wit, grijs en zwart. U kunt dus de ECCO gravelplaat kiezen die het beste bij uw grind of split past.

WELKE PRODUCTEN LEVERt Sierbestrating-NederLAND

Naast ECCOgravel-platen en antiworteldoek voor grind en split leveren wij een compleet assortiment sierbestrating, terrastegels, oudhollandse tegels en keramische tegels.  Naast alles voor uw bestrating vindt u bij ons ook een groot aanbod tuinelementen, van U- en L-elementen, traptreden en bielzen, grind en split, opsluitbanden.

Sierbestrating-Nederland staat bekend om snelle levering en scherpe prijzen. Heeft u vragen over een product, wij helpen u graag. Alles wat u bestelt wordt binnen 4 a 5 werkdagen bij u thuis geleverd mits het op voorraad is bij onze leverancier.

 

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom