Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €1500,00 Gratis bezorging*
Levering met kooiaap, of kleine auto 12 meter ook mogelijk tegen meerprijs

Tuinverlichting

Alles van In-Lite vindt u bij Sierbestrating Nederland. Grondspots als belijning van een wandelpad, Buitenspots om een boom of kunstwerk aan te lichten, wandlampen voor aan de muur of de schutting, of staande lampen voor bij de oprit of bij het terras.

In-Lite Grondspots

In-Lite Grondspots

In-Lite Staande Lampen

In-Lite Staande Lampen

In-Lite Wandlampen

In-Lite Wandlampen

In-Lite Trafo - Kabels

In-Lite Trafo - Kabels

In-Lite Buitenspots

In-Lite Buitenspots

TUINVERLICHTING

Een tuin is tegenwoordig een verlengstuk van ons huis, en mede dankzij het veranderende klimaat gaan we met zijn allen steeds vaker en langer buiten zitten op ons terras. Verlichting in de tuin wordt daardoor ook steeds meer gewaardeerd, om praktische redenen, maar ook om esthetische redenen. Een goed gekozen verlichtingsplan kan uw tuin letterlijk laten stralen.

Sierbestrating Nederland levert een groot assortiment tuinverlichting van INLITE. Deze verlichting wordt heel veel toegepast in tuinen ook door hoveniers en tuinontwerpers vanwege de hoogstaande kwaliteit van de armaturen, de makkelijke verwerking en de goed uitgedachte eigenschappen voor een optimaal gebruiksgemak.

Alle verlichting van IN-LITE is energiezuinig en werkt op 12 volt laagspanningssystemen en met LED-lampen.

WELKE SOORT VERLICHTING KIEZEN?

Net zoals binnen, heeft u voor de tuin verschillende soorten verlichting. Wilt u bijvoorbeeld ’s avonds iets lezen, dan heeft u behoefte aan direct licht, dit wordt tevens functioneel licht genoemd. Of zit u gezellig met vrienden te kletsen, dan is het functionele licht ongezellig. In deze situatie is sfeerverlichting geschikter. Wilt u bepaalde onderdelen in uw tuin benadrukken, dan kunt u kiezen voor accentverlichting. Bijvoorbeeld bij die prachtige boom achter in uw tuin. Komt u in het donker thuis, dan is de belangrijkste functie van de verlichting het aanlichten en verlichten van uw looppad. Voor elke situatie heeft IN-LITE de geschikte verlichting.

VERLICHTINGSPLAN MAKEN

Bent u van plan om uw tuin te voorzien van verlichting? Kijk dan niet eerst of u een lamp mooi vindt, maar maak eerst een plattegrond van uw tuin en kijk waar u de verlichting wilt hebben. Vervolgens kunt u kijken welke soort verlichting u op deze plekken wil hebben en wat u mooi vindt.

Meer is niet altijd beter. Met een paar goed uitgekozen punten in de tuin die verlicht worden, wordt meer uitstraling aan uw tuin toegevoegd dan met een overkill aan verlichting.

ASSORTIMENT TUINVERLICHTING

Sierbestrating-Nederland heeft de verlichting van IN-LITE onderverdeeld in de volgende categorieën.

  • In-Lite Grondspots
  • In-Lite Staande Lampen
  • In-Lite Wandlampen
  • In-Lite Buitenspots

Daarnaast is er ook een categorie met alle toebehoren aan Trafo’s, kabels en extra accessoires.

  • In-Lite Trafo – Kabels

IN-LITE VERLICHTING KOPEN

Bij sierbestrating-Nederland vindt u een groot assortiment aan tuinverlichting van IN-LITE. Daarnaast leveren we alles wat u voor u tuin nodig heeft, van bestrating tot tuinhout. Alle onze producten worden na bestelling, mits ze op voorraad zijn bij de leverancier, binnen 4 à 5 werkdagen bij u aan huis geleverd.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Boven €1500,00 Gratis bezorging*
Levering met kooiaap, of kleine auto 12 meter ook mogelijk tegen meerprijs