Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom

Tuinvisie Wallblock Facet Muurblok met Schuine Kant

Met stapelblokken van Tuinvisie® heb je de ideale basis voor een muurtje of moderne border. Wallblock Facet van Tuinvisie® zijn strakke stapelblokken met een facetrand. Daardoor passen ze goed bij een terras met facettegels.

Naast stapelblokken met facet (Wallblock Facet) heeft Tuinvisie® ook getrommelde stapelblokken (Wallblock Old), gekloofde/split stapelblokken (Wallblock Split), strakke stapelblokken (Wallblock New) en getrommelde en gekloofde stapelblokken (Wallblock Tumbled). Bij Sierbestrating-Nederland heeft u dus de keuze uit meer dan 50 verschillende soorten muurelementen!

Wallblock afdekplaat Antraciet 60x30x6

Afdekplaten, voor een mooie afwerking van de bovenkant van u..
€6,39
Prijs: €6,39 / Stuk

Wallblock afdekplaat split 60x25x6 Antraciet

Afdekplaten, voor een mooie afwerking van de bovenkant van u..
€7,89
Prijs: €7,89 / Stuk

Wallblock Facet Zeeuws Bont 12x12x60

Een strak muurblok, subtiel afgewerkt met een facetrand moch..
€4,69
Prijs: €4,69 / Stuk

Assortiment Wallblock Facet

Tuinvisie® levert stapelblokken met facet i in de afmeting 12x12x60 Zeeuw bont (genuanceerd, grijs>antraciet). De blokken zijn goed hanteerbaar met een gewicht van ca 20 kg/stuk. 

Wallblock stapelblok afdekplaat

voor een mooie afwerking van de bovenkant van je muurtje hebben we afdekplaten in ons assortiment. Deze afdekplaten zijn leverbaar in wallblock afdekplaat antraciet 60x30x6 (strak) en wallblock afdekplaat split (ruwe zijkant) 60x25x6 cm.

muurelementen/ stapelblokken verwerken

Tips voor de verwerking

 • Controleer, voordat u de verpakking van de stapelblokken verwijdert, uw bestelling op transportschade en de productiedatum. Bij ontvangst van verschillende pakketten stapelblokken dient de productiedatum van de stapelblokken overeen te komen. Houd bij constatering van afwijkingen of transportschade de verpakking van de stapelblokken zoveel mogelijk intact.
 • Door de stapelblokken uit meerdere pakketten te mixen zorgt u er voor dat eventuele (kleine) kleurverschillen niet opvallen. 
 • Wanneer u stapelblokken zaagt doe dit dan buiten het werk. 

stapelen Wallblocks/ stapelblokken

 • Wij adviseren voor de verlijming van de stapelblokken Fixs tuinlijm te gebruiken.
 • Graaf de grond af tot 10 cm onder het maaiveld
 • Leg als fundering van de stapelblokken opsluitbanden 5x20x100 op zijn kant en zorg dat ze waterpas liggen
 • Stapel de eerste laag stapelblokken op de fundering en verlijm die met Fixs tuinlijm
 • Voor de stevigheid is het verstandig elke laag te laten verspringen t.o.v de vorige laag. Vaak wordt er gewerkt in halfsteensverband maar andere verbanden zijn mogelijk.
 • Bij stapelmuren hoger dan 80 cm moet de fundering zwaarder worden uitgevoerd. De stapelblokken worden dan verlijmd op een betonfundering.

Onderhoud muurelementen/ stapelblokken

 • Het algemene onderhoud van stapelblokken bestaat enkel uit het borstelen met water en met Fixs bioreiniger of bij groene aanslag Fixs groene aanslag reiniger
 • wilt u de kleur van het stapelblok meer naar boven halen dan kunt u daarvoor Fixs kleurverdiepende impregneer bij antraciete stapelblokken en Fixs perfect voor stapelblokken van een andere kleur gebruiken. 
 • Zet geen voorwerpen zoals potten tegen de stapelmuur aan zodat de stapelblokken kunnen ventileren aan de buitenlucht. Hiermee voorkomt u witte vlekken op de stapelblokken.

stapelblokken met facet (Wallblock Facet) kopen

Bij Sierbestrating-Nederland vindt u de stapelblokken met facet die u wilt gebruiken voor een tuinmuurtje, verhoogde border, strakke spiegelvijver of om hoogteverschil in de tuin op te vangen.

Naast stapelblokken met facet (Wallblock Facet) heeft Sierbestrating-Nederland ook strakke stapelblokken (Wallblock New) getrommelde  stapelblokken (Wallblock Old), gekloofde / split stapelblokken (Wallblock Split) en getrommelde en gespleten stapelblokken (Wallblock Tumbled). Bij Sierbestrating-Nederland heeft u dus de keuze uit meer dan 50 verschillende soorten muurelementen tegen een scherpe prijs en met een snelle levering!

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    In verband met vakantie zijn wij gesloten. Verbergen
Tel: 085-130 56 49
Vakkundige snelle levering
Bezoek onze showroom